27 January 2011

FB ada applikasi tuk check bulan kelahiran..

Macam macam aplikasi yang FACEBOOK kenalkan pada kita kan,macam macam jugak lah ilmu yang kita perolehi.dan macam macam lah yang kita mula layari dan mencuba,cam sebelum nih lah kan,,aku penah post satu story pasal "TEMAN TERBAIKMU" hahaha layan gak tuh paling hampeh Mr.tunang berada di tangga ke2,boleh lak kawan aku duk kat tmpat pertama..ada patut hahahah..xkisah lah kan..janji Mr tunang adalah yang pertama di hatiku.

Oklah malas sembang banyak nak tunjuk kat korang nih benda yang aku duk try test n error nih pasal apa?!pasal ni hah tentang bulan kelahiran dan rahsia keperibadian..erm..bukan nak katalah kan, ada jugak lah kebetulan yang boleh dikatakan 80/100 tentang hal peribadi aku...heheh sekurang-kurangnya ada yang dah tau apa rahsia orang yang lahir bulan julai cam aku ni kan..yang berbintang CANCER aka KETAM..

So korang yang kekadang online FB tu kalau ada aplikasi ni nanti boleh lah cuba ok...so boleh lah korang tau intipati peel pasangan korang mengikut bulan kelahiran.


FB ada applikasi tuk check bulan kelahiran..

Macam macam aplikasi yang FACEBOOK kenalkan pada kita kan,macam macam jugak lah ilmu yang kita perolehi.dan macam macam lah yang kita mula layari dan mencuba,cam sebelum nih lah kan,,aku penah post satu story pasal "TEMAN TERBAIKMU" hahaha layan gak tuh paling hampeh Mr.tunang berada di tangga ke2,boleh lak kawan aku duk kat tmpat pertama..ada patut hahahah..xkisah lah kan..janji Mr tunang adalah yang pertama di hatiku.

Oklah malas sembang banyak nak tunjuk kat korang nih benda yang aku duk try test n error nih pasal apa?!pasal ni hah tentang bulan kelahiran dan rahsia keperibadian..erm..bukan nak katalah kan, ada jugak lah kebetulan yang boleh dikatakan 80/100 tentang hal peribadi aku...heheh sekurang-kurangnya ada yang dah tau apa rahsia orang yang lahir bulan julai cam aku ni kan..yang berbintang CANCER aka KETAM..

So korang yang kekadang online FB tu kalau ada aplikasi ni nanti boleh lah cuba ok...so boleh lah korang tau intipati peel pasangan korang mengikut bulan kelahiran.


26 January 2011

150 juta buat aku sasau..senyum sesorang

Layan lagu nih..pagi2 buka lappy skali tersinggah kat blog dak mey nih wah suka betol dengar die punya background musik..layan seyh aku suka sangat2 xtau knpa bila dengar lagu tu,aku layan sambil tersenyum sorang2 heheheh thaz lah yer si adik mey susahkan u jer berikan tajuk lagu nih..heheheh tapi i tetap like..kalau x caya cuba singgah blog dak mey nih..lirik die cam kena jer ngan aku kuangkuangkuang,,,,apa lagi aku terjah cari copy dan paste ler dari youtube heheheh jom ..jom dengarkan..

Jom layan...

150 juta buat aku sasau..senyum sesorang

Layan lagu nih..pagi2 buka lappy skali tersinggah kat blog dak mey nih wah suka betol dengar die punya background musik..layan seyh aku suka sangat2 xtau knpa bila dengar lagu tu,aku layan sambil tersenyum sorang2 heheheh thaz lah yer si adik mey susahkan u jer berikan tajuk lagu nih..heheheh tapi i tetap like..kalau x caya cuba singgah blog dak mey nih..lirik die cam kena jer ngan aku kuangkuangkuang,,,,apa lagi aku terjah cari copy dan paste ler dari youtube heheheh jom ..jom dengarkan..

Jom layan...

Shoot gambar bersama Dewa photog UNIKMOMENTS

Ini aktiviti aku bial hujung minggu kalau x sebok ngan kedai online aku,atau keluar dating bersama tunang tercinta,aku akan menghabiskan masa bersama gambar,berposing sana kemari.hehehe..seronok satu kepuasan bagi aku bila ada yang tangkap gambar aku.

Ok malas nak sembang bebanyak aktiviti bergambar nih di jalankan di Gombak sg.pusu dekat ngan kampung orang asli,eh sebelum lupa aku nak bagitau dalam tu,wah..sangat mendamaikan dan paling ngeri jalan ke sana cam nak pegi cameron higland plak.tinggi dan sejuk.ada satu masa tengah aku drive tu kat simpang corner tu bek punya elok jer tapak perkuburan islam..huhu takut lah jugak sbb aku pegi kali nih x berteman,yela kawan2 aku suma da hal xkan nak menyusahkan diorang tuk task aku semata mata kan.Hah!?Mr.tunang?!heheh xdigalakkan menghadirkan diri,bukan apa kang die sakit bijik mata ngan sakit hati lak tengok aku berposing bagai depan lelaki ramai2 huhu..nak buat camne keje awak mmg kena pose depan orang ramai kan...

Oklah xyah citer banyak jom layan hasil kerja mereka,sebelum lupa tugasan ini adalah tugasan bagi mereka untuk mengkaji sejauhmana pengcahayaan dalam bentuk bergambar dan suasana cahaya di dalam gambar.bagi aku yang xda ilmu tentang gambar dan lighting nih..nampak ok sempurna jela sume ekekek..apa yang awak tau selain pose ,sengih dan cheesee!!!










cam antu lak gambar nih huhuhu




Korang tengok nih gambar last..inilah otai2 yang aku maksudkan diorang nilah yang banyak bekerja keras membantu aku untuk mendapatkan mood2 terbaik ketika shoot session tuh.


full of gift n thankz to DEWA2...mr.fifie,tuan mono,dewa aditya,bang brahim dan x lupa bro cikam..korang memang best..sempoi seyh!!!..seronok bekerja ngan korang..happy go lucky jer..








Shoot gambar bersama Dewa photog UNIKMOMENTS

Ini aktiviti aku bial hujung minggu kalau x sebok ngan kedai online aku,atau keluar dating bersama tunang tercinta,aku akan menghabiskan masa bersama gambar,berposing sana kemari.hehehe..seronok satu kepuasan bagi aku bila ada yang tangkap gambar aku.

Ok malas nak sembang bebanyak aktiviti bergambar nih di jalankan di Gombak sg.pusu dekat ngan kampung orang asli,eh sebelum lupa aku nak bagitau dalam tu,wah..sangat mendamaikan dan paling ngeri jalan ke sana cam nak pegi cameron higland plak.tinggi dan sejuk.ada satu masa tengah aku drive tu kat simpang corner tu bek punya elok jer tapak perkuburan islam..huhu takut lah jugak sbb aku pegi kali nih x berteman,yela kawan2 aku suma da hal xkan nak menyusahkan diorang tuk task aku semata mata kan.Hah!?Mr.tunang?!heheh xdigalakkan menghadirkan diri,bukan apa kang die sakit bijik mata ngan sakit hati lak tengok aku berposing bagai depan lelaki ramai2 huhu..nak buat camne keje awak mmg kena pose depan orang ramai kan...

Oklah xyah citer banyak jom layan hasil kerja mereka,sebelum lupa tugasan ini adalah tugasan bagi mereka untuk mengkaji sejauhmana pengcahayaan dalam bentuk bergambar dan suasana cahaya di dalam gambar.bagi aku yang xda ilmu tentang gambar dan lighting nih..nampak ok sempurna jela sume ekekek..apa yang awak tau selain pose ,sengih dan cheesee!!!










cam antu lak gambar nih huhuhu




Korang tengok nih gambar last..inilah otai2 yang aku maksudkan diorang nilah yang banyak bekerja keras membantu aku untuk mendapatkan mood2 terbaik ketika shoot session tuh.


full of gift n thankz to DEWA2...mr.fifie,tuan mono,dewa aditya,bang brahim dan x lupa bro cikam..korang memang best..sempoi seyh!!!..seronok bekerja ngan korang..happy go lucky jer..








21 January 2011

Cuba Klik tengok apa jadi!