9 December 2011

Pelamin oh Pelaminku..

Brapa banyak pelamin dah...eh kawen banyak kali ka nih..oooo tak lah sekali cukup kawen banyak2 buat  hape membazir hadalah...

Tengah duk sokseksoksek ngan encik tunang pasal pelamin,,,ok cukup waktu kecederaan..dan koleksi serta pilihan terlalu banyak..ok stop stop back to mak andampakej..hahahahha senang tutup mata dan bukak saja bila hari jadi kang tau lah mak andam tuh nak uruskan eh,,apelak mak andam..tuh wedding planner la wei..apelah comel ni (stendet lah kepala dah full memori ram da slow sbb install yang 100G je) erm...

Jom terjah koleksi pilihan Pelamin pelamin ku..( tapi belum di putuskan lagi) sesungguhnya hanya ako dan .....shuuuu...diam2 sudah kalau yang dah tau ok..

Pelamin Sonata (wow...salji siyot)..sejuk...



Pelamin Sofa antik..( agak2 romantik ke nih)



Pelamin kayangan nih



Style langsir lak nih



boleh tahan cantiknya tapi dalam banyak2 nih ako suka yang ini..
simple elegan dan sangat sedap mata memandang






wow terbaik lah...
da jugak yang santik dan memang mahal jugak lah tapi bagi ako ikut selera masing2 lah kan..


giler lawa  seyh...





7 comments:

cik aletheea: said...

Counting the days.. Sume2 pun cantik, tp suka yg roses square in a middle tu. Simple yet elegant

.::: Princess MOMOY :::. said...

alamak dear. suma cantik2 la
huh.... grand la nnt weeding comel kan =)
tak sangka gambar 2nd last tu tempat nampak sempit tapi wow... dasyat
boleh hias bagi nampak cantik
mmg terbaik la.
siapa sangka kan?

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik puan yai- keep counting the day gather2 ok hahahah..

my deepest feel so....xtau nak cerita...blur already...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Momoy- xdalah grand biasa2 jugak,,, buat ape yang wajib saja yunk..

pilot yohan said...

nice...i think just pilih something within ur means....u like it, u can afford it n realistic...ive seen pelamin 7-8k of a neighbour at his garden..time2 angin kencan pun nyaris tercabut the temp bumbung dia..hahah..

keyword - simple n by ur means ^_^

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheheh- yeah agreed with that.. effort n comfort simple wif by ur means..i like ur statement a lot dear

Dj Cantikk.FM said...

selamat pengantin baru semuga cepat2 dapat anak

Cuba Klik tengok apa jadi!