28 December 2011

Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

Salam kali ini aku hanya akan post gambar jer untuk tatapan korang okeh kalau nak citer panjang memang ako xsempat sbb banyak dah keje2 yang tertunggak, keje opis xyah citer almaklum lah ako telah jalani tempoh cuti yang panjang bagi melaksanakan ibadah kepadaNya..woi woi...ibadah ape ko hingat g haji ke..bukan lah..ako bakal menikah kawen dan seanggkatan dengannya..heheheh


Dengan rasa rendah hati ako persilakan gambar2 ako yang telah dibekalkan penuh serta kalau nak tau detail stori mori sepanjang majlis boleh refer kak ceera kita ok  http://c33ram00n.blogspot.com/2011/12/nuffnang-asia-pacific-blog-awards-2011.html


bersama bloggers femes

awal2 dah bersiap dan telah menebalkan muka menumpang bilik hanimuun kak ceera..(^^)
dah depan entrance bergambar lagi..lagi dan lagi


Filla, kathy, renee, cikepal, ako, moon, viruspadu

Bersama Cik epal yang cumil bangat
bersama mama Nani
Bersama cik hanis yang manis..

Bersama kak VP
Bersama cik Kathy yang hot
Bersama cik kathy yang cumil molek sokmo...









2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

semua cantik2!
cantik dress comel =)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Momoy- dress ni pun murah sgt RM35 comel beli skali ngn dress pre shoot wedds tu

Cuba Klik tengok apa jadi!