2 December 2011

# Aktiviti comel

Invitation: Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

Dah rezeki kan Alhamdullillah, usaha aku tidak penah di sia siakan nuffnang ok, sebelum nih asek dapat cek dari nuffnang sekarang ako dapat jemputan pulak, dahlah dress code formal ok, wah seronoknya..terasa cam nak pegi Grammy awards lak. hahahah excited ok..mane taknya baru dua tahun ako bergiat ngan nuffnang sekarang dan akhirnya mendapat peluang keemasan ini.sape tak nak weii..


Seperti biasa sah sah lah nanti ako di taja dan semestinya pengalaman terbaik dan terbagus bagi diri ako yang over excited nih adalah dapat jumpa kesemua bloggers yang fofuler lagi cantik manis..hot hot!!perry2 gitu.. Akan aku pikul DSLR ako supaya gambar cantik dapat di rakam dalam setiap detik event tu nanti. Mane tahu dengan permulaan penglibatan ako nih, page ako akan lebih di hargai oleh mereka yang suka cara aku catitkan kenangan tentu sekali pihak nuffnang.

Eh..eh..jap jap..matlutfi90 xda lah plak kalau ada pun die kat overseas dan xda kaitan ngan bloggers sbb die Vloggers dan kompom die xdatang.. damn melepas ako nak snap picture ngan die..xpe janji aku dapat jumpa kak ceera,kak kahty,ini adalah mentor aku ok..dan mereka sangat gorgeous walau dah kawen dan diantaranya sudah memeiliki cahaya mata.

Apapun ingin dilampirkan bahan bukti sebagai pertunjukkan yang bongkak dari aku kepada korang..hahahahahahhahahah (sambil buat muka bangga tahap x hinggat..dan melambai tgn ala2 miss universe..) sila xyah nak buat2 muntah bluek bagai ok...yang penting ini BUKTInya


10 comments:

  1. kalau nak tau citer sebelum boleh refer sini ek http://comot-pink.blogspot.com/2011/11/my-nuffnang-story.html

    ReplyDelete
  2. oh oh dear comel
    rindu lah sama dear
    blog dah tak update ni
    mesti super bz hari besar kan =)

    ReplyDelete
  3. deAR nnt jgn lupa upload gambar u tau =)
    lovely

    ReplyDelete
  4. Momoy- heheheh rindu sama momoy jugak.
    insyallah slagi blog di updated mmg comel akan upload gambar2 gedix coimel nihokay jnji momoy x jemu lah nak singgah n jengah

    ReplyDelete
  5. best tapi takut nk g seorg boleh haha

    ReplyDelete
  6. momoy pegi x? kalau momoy pegi jom lah saing skali

    ReplyDelete
  7. momoy x gi. no invitation dear. huhu...
    maybe sebab baru je ada blog nih
    kalau dpt next year leh jumpa comel =)

    ReplyDelete
  8. alah mati2 ngat momoy dapat pegi huhuk comel xda kawan nih..ngat nak bawak member baik comel buat teman isau gak g sesorang ..

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews