2 December 2011

Invitation: Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

Dah rezeki kan Alhamdullillah, usaha aku tidak penah di sia siakan nuffnang ok, sebelum nih asek dapat cek dari nuffnang sekarang ako dapat jemputan pulak, dahlah dress code formal ok, wah seronoknya..terasa cam nak pegi Grammy awards lak. hahahah excited ok..mane taknya baru dua tahun ako bergiat ngan nuffnang sekarang dan akhirnya mendapat peluang keemasan ini.sape tak nak weii..


Seperti biasa sah sah lah nanti ako di taja dan semestinya pengalaman terbaik dan terbagus bagi diri ako yang over excited nih adalah dapat jumpa kesemua bloggers yang fofuler lagi cantik manis..hot hot!!perry2 gitu.. Akan aku pikul DSLR ako supaya gambar cantik dapat di rakam dalam setiap detik event tu nanti. Mane tahu dengan permulaan penglibatan ako nih, page ako akan lebih di hargai oleh mereka yang suka cara aku catitkan kenangan tentu sekali pihak nuffnang.

Eh..eh..jap jap..matlutfi90 xda lah plak kalau ada pun die kat overseas dan xda kaitan ngan bloggers sbb die Vloggers dan kompom die xdatang.. damn melepas ako nak snap picture ngan die..xpe janji aku dapat jumpa kak ceera,kak kahty,ini adalah mentor aku ok..dan mereka sangat gorgeous walau dah kawen dan diantaranya sudah memeiliki cahaya mata.

Apapun ingin dilampirkan bahan bukti sebagai pertunjukkan yang bongkak dari aku kepada korang..hahahahahahhahahah (sambil buat muka bangga tahap x hinggat..dan melambai tgn ala2 miss universe..) sila xyah nak buat2 muntah bluek bagai ok...yang penting ini BUKTInya


10 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

kalau nak tau citer sebelum boleh refer sini ek http://comot-pink.blogspot.com/2011/11/my-nuffnang-story.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

oh oh dear comel
rindu lah sama dear
blog dah tak update ni
mesti super bz hari besar kan =)

.::: Princess MOMOY :::. said...

deAR nnt jgn lupa upload gambar u tau =)
lovely

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Momoy- heheheh rindu sama momoy jugak.
insyallah slagi blog di updated mmg comel akan upload gambar2 gedix coimel nihokay jnji momoy x jemu lah nak singgah n jengah

orenlili said...

bestnya!!!!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

best tapi takut nk g seorg boleh haha

.::: Princess MOMOY :::. said...

xpe. momoy tunggu =)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

momoy pegi x? kalau momoy pegi jom lah saing skali

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy x gi. no invitation dear. huhu...
maybe sebab baru je ada blog nih
kalau dpt next year leh jumpa comel =)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

alah mati2 ngat momoy dapat pegi huhuk comel xda kawan nih..ngat nak bawak member baik comel buat teman isau gak g sesorang ..

Cuba Klik tengok apa jadi!