30 December 2011

Akad Nikah Dan Berstatus isteri sudah.

Salam alhamdullillah setelah sekian lame mendiamkan diri tanpa sebarang cerita terbaru dari ako, kali ini ako nak menyebarkan sesuatu yang bakal buat sape yang xtau.


Ok officially ako dah bertukar status dari bujang kepada isteri kepada seorang lelaki iaitu BEST MAN WIN ako. Tuan Janggut aka Bubu.hahahah( nama pangilan masih tak dapat dah ubah sebab lidah ako dah sebati nak panggil nama die camtu..erm..) ada jugak die tegur minta ako panggil dengan panggilan ABANG,,adeii mungkin belom selesa..nanti2 lah ek ..

Untuk itu majlis upacara akad nikah telah selamat di jalankan di Lot 1263 Rompin iaitu di rumah orang tua ku pada jam 10.30 pagi hari Jumaat. Alhamdullillah dengan sekali lafaz ako selamat dan sah menjadi isteri kepada Tuan Zairul Azizi Hj Hasbuna. 

Nak tengok x gambar2 sepanjang majlis tu..ok jom scroll ke bawah ok...



Ko tengok jela ako tuh lansung xda sifat2 pemalu,tersengih jerw..yela tok kadi tu, asek buat lawak kambing lak camne ako x gelak dahtu tok kadi tu sempoi xda lah suami ku nak gabra atau takut nak jawab lafaz kan..

Masa 1st ako tengok suami ako wah gugur jantung mak ko..mau taknya die pakai baju melayu dan plak baju warna pink huhukhuk...hensemnyer..hahahahah (teruja sbb akhirnya die tewas pada warna pilihan ako)

Alhamdullillah...amin semoga jodoh kami di berkati oleh Allah s.w.t dan kehidupan kami di berkati. lepas selesai akad suami ku terus pandang pada ku sambil tersenyum simpul..miahahah ( dengan muka ala bangga sebab berjaya skali lafas je kan)..

Gambar2 yang ako Post nih sume gambar dari kemera hp ako dan juga kemara kawan2 sbb OP picture belum dpat lagik..









Ok lah stakat nih untuk kisah sanding lak next entry ako post ok..

P/S : Doakan kebahagiaan kami dunia akhirat yer..Amin...


15 comments:

ratna said...

Tahniah...naik seri pengantin...

Deana Nadween said...

Wah!! chanteeek nye die...congrats Comel! im happy for both of you..smoga bahagia ke akhir hayat dan dkurniakan zuriat yg soleh serta solehah...amin :)

cik yuki said...

chantekk ! tahniah kak ^^

cik aletheea: said...

amin...

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk
suka sangat2 make up comel dan baju juga cantik
pelamin
ahhh...suma cantik lah
tahniah comel
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.
Amin

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ratna- heheh terima kasih sik baik ada seri pengantin ekekek

**Bila Comel Jadi Comot** said...

dee- babe lame x jumpa u still kat tower lagi ke?
thanks babe sorry jugak sbb xjemput u sbb dah lost u phone no dahtu u lak teriba diam hukhuk..
Btw thanks for the wished ya

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik yuki- heheheh thanks dear

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik puan yai-thanks amin....

**Bila Comel Jadi Comot** said...

momoy- heheh thanks dear.

make up tu kak Gee Mak andam dari Rompin dear die mmg pandai touch up muka comel suka sgt walau usia die baya2 mak comel tapi die tau taste org muda cam kita.

Baju lak- mak yang jahitkan dan the manik comel jahit sendiri hahahaah xdalah kemas mane tapi usaha 1 malam berbaloi sbb ramai yg cakap baju tu cantik..(hahaha mungkin in pictures)hahahah

Wished- Thanks hope will be end until our last life breath aminnnnn.........

azyura said...

Alhamdulilah

azyura said...

Alhamdulilah

**Bila Comel Jadi Comot** said...

azyura- terima kasih yer doa dan sokongan korang suma amat cml hargai.

P/S : Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim..jauhi die aku dan kami semua daripada orang yang berhati busuk dan iri hati..amin...

romeobravoyankee said...

Bla buat majlis 2?

**Bila Comel Jadi Comot** said...

romeobravoyankee- saya buat pada 23/12/2011 heheheh

Cuba Klik tengok apa jadi!