15 November 2011

RAIKAN KURSUS PERKAHWINAN ANDA DI WANI PESONA


Wani Pesona mula mengendalikan Kursus Perkahwinan sejak tahun 2003, berdasarkan Modul Bersepadu Kursus Pra Perkahwinan Islam (MBPKPPI) JAKIM. Sijil kursus yang dikeluarkan oleh Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) ini mendapat pengiktirafan oleh Jabatan Agama Islam Negeri di seluruh negara.

Bermula dari sini, Wani Pesona sentiasa menjadi pilihan oleh ramai bakal-bakal pengantin baru dari seluruh Malaysia, terutama dari Kuala Lumpur, Putrajaya dan Selangor.
Wani Pesona diterajui dan diuruskan secara profesional oleh Encik Wan Azhar bin Wan Ibrahim bersama para urusetia yang sentiasa mesra dan peramah.

Bagi menyediakan para peserta kursus dengan maklumat tentang perkahwinan yang terkini, bermutu dan memuaskan hati bakal pengantin, Wani Pesona dibarisi oleh 7 orang fasilitator (penceramah) yang terkenal dan bertauliah. Fasilitator ini mempunyai kepakaran dalam bidang perkahwinan dan pembangunan keluarga.

Alhamdulillah, sehingga Januari 2010, pusat kursus kami telah dihadiri seramai lebih kurang 26,268 peserta sejak tahun 2003.

Sekian, terima kasih.

Wan Azhar Wan Ibrahim
Pengarah Urusan
Wani Pesona Sdn Bhd


Wani Pesona berada di:-

19, GROUND FLOOR, WISMA KRU, SETIAWANGSA, KL. iaitu:-
berhampiran dengan:

i. Stesen Putra LRT Setiawangsa

ii. Restoran Satay R & K Setiawangsa

iii. Restoran Asam Pedas

iv. Stesen Caltex Setiawangsa


berhadapan dengan:


i. Perumahan Tentera Desa Tun Hussein Onn

ii. Masjid Setiawangsa (Masjid Muaadz Bin Jabal)


sebaris dengan


i. Pejabat KRU

ii. Pakaian Saling Erti


Daftar sekarang >>

Lokasi Wani Pesona di Setiawangsa (klik pada peta untuk paparan penuh)









TARIKH KURSUS SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER & DISEMBER 2011
TARIKH

KURSUS SELEPAS RAYA 2011
* 10 & 11 SEPTEMBER 2011
* 17 & 18 SEPTEMBER 2011
* 24 & 25 SEPTEMBER 2011

* 1 & 2 OKTOBER 2011
* 8 & 9 OKTOBER 2011
* 15 & 16 OKTOBER 2011
* 22 & 23 OKTOBER 2011
* 29 & 30 OKTOBER 2011

* 5 & 6 NOVEMBER 2011
* 12 & 13 NOVEMBER 2011
* 19 & 20 NOVEMBER 2011
* 26 & 27 NOVEMBER 2011

* 3 & 4 DISEMBER 2011
* 10 & 11 DISEMBER 2011
* 17 & 18 DISEMBER 2011
* 24 & 25 DISEMBER 2011
* 31 DIS 2011 & 1 JAN 2012

WAKTU KURSUS HARI SABTU & AHAD
SABTU: 2.30 PTG - 7.30 PTG
AHAD : 8.30 PAGI - 4.00 PTG


Beria kan ako pomot bukan ape, tempat ni mmg best dan terbaik, enjoy kalau best camni buat 5 hari pun ako sanggup...



p/s : camne ni, masih tertanya tanya kenapa orang asyik ketawa bila cakap pokok kelapa dan epal hijau..tup tup...sik baik ada yang sudi terangkan..bila dah tau..muka asyik tunduk kebawah,......arghhhh tidak....

11 comments:

cik aletheea: said...

wah...
counting the days skrang kan......

gud luck...
doakan yg baik2 tuk comel

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik alethea- tulah tinggal beberapa minggu je lagi..xtau dah ape yang tengah duk rasa ni..takut cemas gerun ngeri warhggghhh sume ada lah..

insyallah moga2 semua berjalan tanpa sebarang masalh..doakan yer..

thaz...amin...

cik aletheea: said...

x pe..
relax..bwk banyak bertenang..
nie kawen suke same suke..
bukan kene paksa ,
jadi relax dan senyum bebanyak..
(^____^)

Ct_hAjAr said...

bila kawin kak? tak bagitau pown.. :(

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik yai- huhuk tengah bertenang lah nih tapi masalahnya byk lak yang belom lagi buat so harus pastikan sume ok..huhuk btw thaz yer

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Ct Hajar- heheheh...kak Fiza tau nanti tanya detail same die k..
kalau dah tau wajib datang ok..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

fenatnya badan, huhukhuk banyak betul benda nak kena pikir tau..stress pun hado..nak beli itu ini, nak urus itu ini, nak deal itu ini sume nak kena buat dlm masa yang tertinggal nih

.::: Princess MOMOY :::. said...

tak lama dah nih

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hehehe insyallah momoy

Ct_hAjAr said...

ok..alorrhh, klu buat kat johor.camner nak datang lorr..pos hadiah boleh? :p

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh bukan kat johor la hajar kat gemas je alah dari kl pun 1jam 45 minit sajork..dtg lah ngn cik puan lanang ok

Cuba Klik tengok apa jadi!