17 November 2011

7 Hari mencari kad cinta,

Wahghh..kali ini kita kena sebokkan diri untuk mencari patern dan jenis kad undangan yang bakal di agihkan kepada tetamu bertuah yer. seperti biasa en tunang akan menjadi yang tersebok untuk kendalikan semua..almaklumlah die kan nak jadi bosses dalam semua hal, so just let him handle it and me just stand a side and watch from far far away..hahahah boleh?? xlah jugak ako pun same lah mula membebakan otak urat saraf tunjang ku untuk menentukan warna dan corak serta pattern yang bakal tukang buat kad produces nanti.


Apa ngat senang ke nak buat semua tu..susah jugak lah wei ..mau xnya anggaran jemputan yang di minta org tua bukan main..kalau aku lebih sukakan jemputan terpilih, bukan kedekut, tapi ok kalau ikut aku lah kan...ako ni malu sikit nak ngeyih depan orang ramai hahahah...nak tersengih bukan senang tgh panas terik ujan ke baju kita time tu ngan makeup kat muka time tu hahahah ako bukan boleh tapi ini adalah perkara sekali yang akan ako alami bersama si dia insyallah tuk selama lamenya.

So tadi en tunang telah siap order dan insyallah akan siap di print 2 minggu akan dtg, Ok untuk belah lelaki en.  tunang telah menjemput seramai umat manusia ke majlis resepsi (eh betul ke ni??ako pun xtau da)hentam jela..tapi majlis belah ako biasa lah org kampung sedara mara dan rakan belajar dulu kala. so rakan opis mopis ako akan jemput mane yang terpiley jer boleh..??hahahah..

Lagipun ako tau majlis ako tu jauh bukan dekat2 cam org2 sini kan mau ka depa mai kan..hahahah..

so nantikan saja yer camne rupa kad jemputan tu nanti yer




No comments:

Post a Comment

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews