8 November 2011

42 hari Mencari Cinta



Dalam masa yang sangat suntuk lagi terhad ini ako terpakse mengerah segala kederat untuk mendapatkan apa yang telah di rancang supaya segalanya menjadi dan berlaku seperti di rancang,


Sangat terhad ok. ngko takkan ada masa yang boleh di slot in, masa nih lah ko akan rase tersangat lah tersempit kapit impit segala yang sendap mendat ok..boleh di katakan otak ako makin jammed di sebabkan hal ini. Ako xtau lah camne nak handle.. sebab ia terlalu rush dan ia buatkan ko terasa hari hari ko menjadi tekanan. dan masa itu jugak lah ko akan mula berdoa moga moga hari hari ini akan berlalu pergi dan segalanya berlalu tanpa sebarang masalah..

Dulu ako ingat sumenya mudah jer..tu lah xguna kalau kewangan kukuh tapi prop lak xda, dan xboleh jugak kalau prop equipment belambak tapi kewangan xbrape stabil pun xboleh jugak..
So ako tengah survey dan sambil sambil tu ako buat search sendiri lah..

Totally, ako hanya boleh bagitau korang ako skang terasa nak muntah, kepala hotak dah jammed..kerja2 opis pun ako xpenah rase pressure camni..huhuhu...stakat nih aktiviti ako seperti dlm gambar berikut lah..

Apapun lepas nih kena update lagi apa yang ako perlu buat dan wajib buat..

layanzzzz...

4 comments:

Sam Banjamin said...

kesimpulannya... Moral of the story... Kite ni kene la bijak merancang... Ape pun... Meracang merancang juga... Doa kene tak putus... Sebab... Allah juga yg menentukan...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Sam- Baik tuan Sam, betul bijak merancang tu penting, tapi dengan masa yang terlalu packed..huhu insyallah semoga segalanya berjalan dengan lancar dan doa juga sentiasa diringi..
thanks for the comment

cik yuki said...

semoga segalanya berjalan dgn lancar ^^

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik yuki-thaz ya...insyallah harap2 sumenya ok

Cuba Klik tengok apa jadi!