23 November 2011

# MY WEDDING

28 Hari Mencari Cinta

Assalamualaikum..wah kemain ako bukan main sopan starting kan?..bukan ape sorry lah xsempat ako nak mengupdate ape yang terpakse ako update dan rasenya cerita2 ako dah tunggang langgang akibat dari masa suntuk yang memerlukan banyak pergorbanan untuk di luangkan.
Lately ako sangat sebok ngn urusan BIGDAY ako, almaklum lah masa yang diperuntukkan amatlah singkat dan segalanya terlalu complicated..boleh dikatakan banyak hal perkara yang perlu aku uruskan..

Yang menjadi perkara tersebok minggu ini adalah menyediakan dan mempersiapkan kad2 undangan dan juga tentu sekali hantaran kan. Dan ako serta en tunang terlalu bizi sgt dahla akhir tahun banyak benda keje nak kena settle ngn task2 training cam2 lah pahtu hal2 majlis ni lagi..so minggu nih ako telah ke kedai untuk mencari dan mengupah orang untuk menyiapkan hantaran ako.

Woiit...woiiitt...jangan silap k, gambar yang ako tunjukkan kat bawah tu , bukan koleksi hantaran ako k, tapi ako telah mencilok kat FB Bridal Santuary hahahah jahat dowh...saja nak mencari ilham kan...mane tau nanti bila ako suh orang tu gubah boleh lah tengok cara2 serta stle yang diterapkan kat hantaran kat gambar bawah ni ek..tul x??

So sorry ako pun xda benda nak celoteh atau karang pepanjang ape yang sempat ako karang ako akan post yang selebihnya ako hanya tunggu masa yang terluang untuk post yer..

P/S : harap korang enjoy la yer ngn gambar hiasan kat bawah nih (bukan barangan hantaran ako yang pastinya)...








6 comments:

  1. cantik. simple je
    tapi kalau bunga hidup lagi lawa kot
    nampak fresh
    nnt comelnya hantaran jgn lupa snap pic satu2 tau
    miss cik comel yg kiut =)

    ReplyDelete
  2. Momoy yang santek- heheheh...fresh flower cantik dear tapi xtahan lame kecut cepat
    tapi tulah simple je kan hantaran dlm gambar tu sedap je mata mandang..

    ok2 nt cml snap satu2 ok tuk hantaran ok

    ReplyDelete
  3. Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

    Khas buat PENCINTA HANDBAGS! Koleksi yg stylo & menarik serta tips yang sgt berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  4. aduh
    momoy plak yang sabar nak tgk hantaran comel. haha...

    ReplyDelete
  5. Momoy- heeheh jgn lah camtu dear u buat i nebes lak....cml pun xsabar tunggu turn momoy nih

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews