26 October 2011

New Apps installed "magic frame " by My iPhone 4.

Baru baru ini aku baru je installed apps baru dari iphone aku. So skali installed bukan satu tapi 3 skali aku installed, amik ko..seperti biasa cinta sayang aku terhadap photography ni terlalu lah sgt2 tinggi, walau dah ada DSLR, tapi nak mengcanggihkan lagi fungsi iphone apps aku, adalah dengan cara install apps yang dapat memudahkan kerja2 editing korang.

Frame Magic


Definisi :

[Magic Frame] menggabungkan beberapa foto ke dalam salah satu photo frame yang cantik dan elegan.

★ menggunakan sehingga 42 susun atur bingkai dengan 16 gambar
- 36 kerangka susun atur dengan 1, 2, 3, 4, 5 dan 6 photos
- 6 super kerangka susun atur pelbagai foto dengan 8, 9, 12 dan 16 gambar

★ Melaras bentuk bingkai dengan hanya satu sentuhan jari dan kawalan ajaib
- Sempadan lebar
- Sudut bulat
- * Saiz Shadow
- Sempadan garis lebar *
- Lebar: ketinggian nisbah
- Nisbah frame Inner
- Double click kawalan  untuk kembali kepada tetapan asal.

Ok korang camne menarik tak fungsi magic frame nih?? teruja tak? kan kan?? yang best tu koboleh terus share ke semua applikasi web link yang korang ade cth terdekat adalah ke Facebook @ Twitter

So nak tengok tak hasil keje tangan aku menggunakan "magic Frame ni??


Camne simple dan santek sangat kan?? 

P/s : bagi yang teringin nak install apps nih boleh lah ke apps store kat sana ko cari dalam photography gallery kalau dah jumpa tu, hah pe lagi install ler..dan bizi kan masa korang ngn waktu tak datangkan pekdah tu,cam aku da buat skng ok..

Chow slamat mencuba n menerai k..













0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!