8 October 2011

# Aktiviti comel # Aktiviti comel OPIS COMEL

Moncong sebab nak makan..

Lunch kami yang haru biru..itulah kan kakak2 opis ako nih hah asal kul 12 je dah sebok2 tanya nak makan mane nak lunch mane ..sume nak makan ..sikit pun xnak diet..yang selalu jadi mangsa ejekan adalah ako..sememangnya lah kan sebab ako nih susah nak makan..bukan diet tapi ako nih perut xbape nak kembang da makn banyak2 nih..kalau dipakse mau muntah tang tu gak makanan yang di telah tadi..sebab ako da maslah tuk digest makanan yang heavy atau mkn terlalu banyak..huhu..syukur gak sbb ako masih hidup sampai skng mihahahaha...


So kami ke sini lah yer..sebab ada super duper saver kat sini..harga mmg budget la..hanga sume mampu...So malas citer banyak layan gambar jela ok x??






tu die kakak2 ako ni kalau bab makan masing2 moncong2 mulut nak decide nak makan ape..FYi dorang2 nih bukan kaki diet ok..dan diorang sgt suka kan makanan terlalu la sangat2..


seperti biasa ako salah seorang pelopor majlis makan2 walau ako kurang makan hahah...


p/s ; Tu die bila dah siap mkn kenyang masing balik dalam keadaan yg terlalu kekeyangan ok..kali nih bukan mulut yg moncong tapi perut..ihhihihi..


No comments:

Post a Comment

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews