19 October 2011

Lens cover yang comel

Tadi tengahari dah bosan xtau nak buat ape ako keluar rumah, niat keluar sekadar menghirup udara tengah ari yang terang lagi pans terik seyh...

Alamak susah la kan kalau dah nama pun perempuan, dah dapat keta, minyak lak tengah ada banyak..(walaupun xfull) agak2 bermain di kepala hotak nih nak bergerak jauh nun di sinun..apa lagi..ZoooMmmmm...vroooooMMMmmm...terus ke jusco Equine (padahal hakikatnya atas tujuan yang xda bersebab) alamak tertiba bib...bib..bib..(ringtone hp bubu da), ceh..nak sportcheck la tu..jawab lah kekdahnya..seperti biasa soklan cepuk emas..buat ape tu sayang??bla..bla..bla..tiba2 die tanya u kat mana nih bising2 ..ako ngn trase bangga xsemengah trus jawab kat jusco..konon2 buat terkejut die tanya lagi buat ape?. dan slamber ako jawab keluar jap cari plastik sampah..(yang sengalnya sampai jusco tu cari plastik sampah x logik k) hahahah taktik okeh pompuan mmg camni..xpelah die pun x tanya banyak n ako lak cam biasa xnak sembang banyak2 kang die keluarkan fatua2 boros dan jimat mati ko..

Tengah ako pusing2 sambil layan tag2 promosi almaklum lah dah nak hujung tahun nih, tapi mmg xda withdraw duit pun, yang ada pa dalam wallet yang tu lah ako duk kekal simpan setiap hujung minggu..ako ni kan boros dan die slalu bebel bising suh ako berjimat..tiba2..jeng..jeng jeng.. mata terpandang benda ni dah..





tidak kah ia sangat comel..kan kan kan..

dan ako telah terpengaruh untuk merembat ini..( ngan rasa x bersalah mengupdate..kalau die masuk baca blog ako ni mati lah)..jgn boros pesan die..sob sob sob..


hahahah,,,,pompuan kan stendet lah...(damn...pembaziran lah comey oiii)


p/s : x kisah lah bukan slalu jumpa benda2 comel camni dan abgi ako bila sesuatu benda itu berkaintan dgn warna PINK..ako wajib beli,pilih amik dan miliki semestinya..dan yang pasti lepas nih color lens ako dapat berehat dalam bekas yang secomel ako ni ok..zasss...

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!