15 October 2011

Ketagih Nescafe






Tak tau kenapa lah, ako nih dah masuk 4 bulan ok..setiap pagi mesti perkena segelas (ok bukan secawan tapi gelas, dahtu saiz yang besar ok)  (0~) memang ako xleh kawan dari minum nescafe.

Camne nih?? yela pompuan x elok minum nescafe banyak2 x bagus lagi2 kalau ingin berdiet..dan ako gak tergolong dalam kes yang di sebut tadi...(wawawaw...suka2 nasihat kak reen jgn minum jenis minuman caffeine tapi ako lak yang addicted..tidakkk camne nak ilangkan ketagih nih..slalu orang nak ilangkan ketagih merokok ako lak nescafe..how2...







  

4 comments:

uMi aishah said...

hahaha gasak ko lah kak....dah nama pun ketagih,nk wat cmne kan...btw klu ko btl2 nk stop kan,kne tggu ko dpt effect dier baru la ko akn secara auto turbo akn stop minum mende ni...cayeee lahhhhh sbb ai pun dh penah lalui situasi cenggini. cuma bkn lah ketagih caffein...skg bile dh dpt kesannye,trus ai stop amek menatang tu

**Bila Comel Jadi Comot** said...

umi-betol2 tu barangkali kena tunggu effect kot..ceh..lame tuh..
erm..ngko penah tagih menda nih..mai la share ngn mak same..
wendu kat ko nyah..mak dgr citer ko skng dah berubah imej..apakah ko dah jumpa ngn perkasa itu??

uMi aishah said...

adekah ko bermaksud laksamana sunan? hmmm xde la nyah..xjumpe pun. mane ade laki cmtu zaman skg ni. so ai amek kptsn utk ubah diri sndr...sbb dah tau mmg ai xkn dpt laki cmtu smpai mati pun :(

ai tagih mende? hmmm biarlah rahsia nyah...mende tu pun x elok pun. biler dah dpt effect,br la kelam kabut blaja stop. Alhamdulillah....syukur sume dh kembali spt biasa

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hehehe- yeke bagus2 la camtu, nooks..betul la nih dah berubah im happy for ya..so sweet ok i like,...wah kalau dpt jumpa tgk ko nt mesti gugur jntung mak hokey..

xpe laksamana sunan datang jap lg perlu sabar je mesti ada ok..

Cuba Klik tengok apa jadi!