30 October 2011

# Aktiviti comel OPIS COMEL # makan makan

Group Luncheon Cradlelians

Seperti biasa aktiviti company kami yang diasaskan oleh crocs' s team telah mengadakan aktiviti makan makan di mana?? kali nih atas persetujuan semua staff kami mengadakan aktiviti di TGI Friday Pavillion,

Sebelum nih semua merancang nak ke Ben's KLCC, tapi sedikit masalah bila chef dorang xmampu nak served makanan seramai 30++.

Untuk tidak mengecewakan semua jom lah layan gambar ketika waktu kejadian...

Antara muka muka gelagak staff yang over excited dapat mkn dan selepas kekeyangan..jangan gelak layankan saja ok..








Ok jom layan hidangan yang sempat ako snap lah untuk hidangan yang berada terdekat ngn ako ok.. sure leleh air liur korang..








Ako punya nih..miahahahah sizzling chiken with shrimp RM33.90  


Ni pun ako punya Friday Sunday heheheh

Friday's™ Sundae

Vanilla ice cream topped with hot fudge, caramel sauce, nuts and whipped cream.

kalau nak tau ada banyak pilihan dessert ok..

Camne lepas tengok agak2 terase nak g makan x?? kan kan...kira harga mampu lah kalau korang nak makan 1 bulan skali cm ako lah kalau ako mkn cmni tiap2 ari mau kembong perut lemak sane sini muffin sane sini..kang cik abg sayang banyak complaint lak nanti.




UNtuk keterangan lanjut atau sebarang inquiry korang boleh la ke link nih..yela nak tau kat mane branch terdekat korang boleh g, pahtu boleh lah korang survey harga nanti kot2 nak buat surprise kat tersayang atau kawan2 kan nak celebrate hari penting ke, ikut suka ko lah..so rajin rajin lah ke sini ya..  
TGI FRIDAY 


Slamat menjamu selera yer..




















2 comments:

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews