21 October 2011

Bless wedding di Kg. Pengantin.



First time ok, sampai kat sini, memang ada dengar lah nama tempat nih apetah lagi ako dapat tau dulu erra fazira dan tengku emran buat kat sini gak..wahh..mewah ko..


Masa nak pegi sane ako tumpang kak reen je so kitaorang g satu kete jela senang kan,ako bukannya tau sgt kan, tau2 masa kak reen ngn husband die bawak tu laluan yang slalu ako lalu ok..jalan nak ke dewan badminton yang slalu ako duk training badminton, kat area setapak.


sampai je kat pintu masuk sakan lah ako dan kak reen pose sane sini..erm cam biasa lah ako akan buatkan kak reen ilang malu ngn kelakuan ako yang ibarat kurang kemaluan sbb suka sgt snap sane sini..hahahah so ada ako kesah kalau org nak marah, bukan pakai kamera hp diorg pun..
hhahaha idola kesayangan ok..so yang lain sila jangan gedix nak jeles..sbb korang x layak nak challenge die ok..skang ako tengah belajar cara beliau bekerja ok..
  Standard la ako kan bila ngan hp sakan lah snap sane sini..bukan peduli kat sape2 pun kan..

ecehceh..ako ngan bangganya nak tunjuk yang rambut ako tu siap ako curl kan ok..bukan senang ok nak kekalkan curl tu..tapi tulah masa mula2 siap tu mmg cantik lah lelame sebok nak lurus balik ssh na rambut nak kekal..bukan ape bila curlkan rambut nampak lah rambut ako tebal n banyak..

wei2 pehal yang ako sebok merapek pasal hal ako nih, patutnya ako citer pasal Kg Pengantin, 
Makanan masa kenduri tu terbaik ok dan ako sgt suka, yang xleh blah orang ssh nak mkn cam ako nih mampu habiskan makanan sume ni ngan jayanya (alasan sbb lapa ok)

Ok lah korang antara gambar kat bawah ni ako cilok dalam tenet la sbb ako mmg xda masa nak amik gambar2 kawasan melainkan mengedik sendiri untuk pose diri sendiri ok..miahahaha..


Address: Jalan Usahawan 3/23A, Off Jalan Genting Klang, Setapak,
53300 Kuala Lumpur, Malaysia
Alamat Poskod: 53300 Kuala Lumpur
Tel: +6016 555 8035, +6016 251 8035
Website: http://kampungpengantin.blogspot.com/
GPS Coordinates: N3 11.989 E101 43.200
P/s : untuk keterangan lanjut korang boleh pegi ke link tu ok kat situ sume akan dinyatakan secara detail ok.
buat pengatin baru Pn.Mega saya doakan kamu bahaggembira sepanjang hidup kamu sebagia dan bahagia sebagai isteri kepada tuan Nik ok...amin...

2 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

lawa rambut, makeup baju segala
huhu... comel mmg comel

**Bila Comel Jadi Comot** said...

momoy- huhuk jgn lah puji melangit sgt kang comel jd sombong bongkak kang heheheh,

momoy ape kurangnya chinese look lagi

Cuba Klik tengok apa jadi!