24 October 2011

2 Lens.


beli ngan Cik Zarina my office mate die yang rajin beli dan die jugak yang rajin + pandai survey sampai dapat harga paling murah ok. Korang mesti nak tau brape harga sepasang lens ni kan?kan.. murah je babe, mesti korang terkejut sbb ako hanya perlu bayar RM15 ok sepasang. dan jenisnya adalah Kimci pink 16mm ok, besar x besar lah bila ako apply kat bijik mata ako penuh seyh. hahahah.. sebenarnya kalau nak dapat lagi murah pun boleh sebenarnya RM9, tapi ako ni bukan boleh nak tunggu lame2 nih kan..so ako bayar jela ngan harga tertera tuk sepasang. Tapi ako beli 2XRM15 =RM30. murah kan??

So nak tengok x hasil selepas pemakaiannya..jeng jeng


hahah muka ako cam pelik je kan..tah lah mungkin pandangan dari atas membuatkan gambar ako cam alien hahahahahah


hah..gambaran penuh..ok kan??

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!