12 September 2011

The Smurf with Dia


Ok seperti biasa semenjak 2 menjak nih bubu banyak meluangkan masa bersama ako..alhamdllah ada gak peneman ako at last..Klau x ako buat keje mane2 sorang2 jer sedeyynyer..kalau x pun ako akan sengaja ajak kawan2 ako dan pakse diorang temankan ako untuk eskot ako mane ako nak pegi..bole..ape boleh buat skang kua sesorang banyak orang jahat kat lua da..


So bagi entertain jiwa raga basikal ako yang dah lame bersawang nih..die telah mengofferkan ako ke Subang Parade untuk watch movie. Citer ape? Haruslah tayangan terunggul minggu ini "THE SMURF"


Hah ako kira bertuah sebab datang seminggu selepas ceremony event tuk MBO baru ni..bunga pun masih fresh ok..so xsia2 la abg den bawak berjalan.. 

p/s : yang pasti jalan citer movie nih memang terbaik dan ako sgt2 lah suka banyak yang buatkan ako berimiginasi kalau lah betol katun wujud dlm hidup kita walau sekali..ako akan lalui detik itu adalah anugerah teristimewa dlm hayat..kalau nak tau lebih lanjut bek korang g tgk sendiri ok..nak buat cmne otak ako mmg otak katun..(xsabar nak ada anak sendirik..nanti kalau nak tgk movie katun ke beli bear ke toys ke xda lah malu..sbb skng kalau ako masuk toys section je orang pandang pelik..) adakah ako terover excited bila tgk latest production dari BARBIES hahaha...- siyes suka giler..tinggal abg ako x benarkan beli jerw kalau x mmg lah ako buat koleksi lah gamaknya.


Ok thriller die jom layan...

4 comments:

Sly Nolan said...

hohoho. dating dating~~

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahaah...tau xpe kuikuikui..memenuhi masa yg sebelum ni asek kosong je..ok who next want to date wif ma ya??

.::: Princess MOMOY :::. said...

Alamak. tak tgk lagi
tapi budak2 sekarang mana tahu kartun nih kan =(

**Bila Comel Jadi Comot** said...

momoy ni katun zaman kita kecik2 dulu kan...ekeke tapi momoy kna g tgk best tau

Cuba Klik tengok apa jadi!