13 September 2011

Menjahit itu satu kepuasan

Seronok bila menghabiskan masa terluang dengan sesuatu yang mampu memberikan kepuasan kepada sesiapa sahaja di dunia ini. dan ia termasuk lah ako yang kini tengah dan sedang giat berlajar dan menjalankan aktiviti menjahit manik. 

Terutamanya ako akan try and error pada pakaian ako sendiri ok..xcaya jom mari usha sesuatu yang ako sendiri xsangka ako berjaya siapkan..


Ok sila lihat..betol2..gigih ok ako jahit manik ni.

p/s : FYI, ako jahit manik sume baju kurung yang ako beli..suka2 diri ako je kan mereka jahit manik tu..yang xtahan sume keje malam raya dan malam raya ke 3 ako siapkan ok..gigih ok..sakan nak buat cmne beria ako nak buat jadi haruslah sampai siap..

-yang best tu..kakak kat opis ako siap nak hantar baju diorang mintak ako jahitkan manik kat baju diorang... itulah ako cakap bila ko menjahit dan hasilnya mampu mendapat pujian juga kepuasan kepada diri sendiri..tidakkah ia sangat berbaloi..??kan kan kan...

4 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

pernah jahit manik kat baju kurung dulu
hasil cantik tapi gila penat
huhu... nak habiskan sehelai tu seksa amat rasanya

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh betol tu momoy mmg sokong penat mmg penat tapi kepuasan kan..

Ct_hAjAr said...

akak, amik tempahan tak? ngat nak tempah satu baju leh?

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hajar- stakat nih baju kurung xamik lagi sbb tunggu mesin dtg dari kmpung
kalau nak tempah beading "mak OK JER"!!!

Cuba Klik tengok apa jadi!