26 September 2011

lagi lagi open house


Ok salam korang sume, sory for lately im quite bz meh..??!! ok sangat2 bizi ok..sebabnya ako mengikuti kelas dan akhirnya berjaya menamatkannya tanpa gagal dan JAYAnya..


Ok cerita open house kali nih ako ke shah alam , rumah kawan opis bubu tuan Zaini..apa menu kat sane?? tu dia maap gambar x sempat nak upload sbbnya ako agak kelaparan time tuh dan ramai jugak orang time tu kira nak snap gambar kang ada lah yang kena sound..so menu adalah nasi ujan panas (masalah sikit bagi ako sebab ako x makan nasi berwarna nih yang ako makan hanya nasi putih yang warna putih ok) lauk daging masak kicap, kuah dalca ayam, bubur hitam, puding aka agar2, buah2 han.. air oren dan acar buah xlupa sweet tuk bebudah yang datang lah..

Masa kat open house tuh akhirnya ako dapat jugak tackle minak kecik nih, nama die Dina anak si Tuan Ajim kawan opis bubu gak, mane taknya selamani dapat tgk dlm ganbar fb jerw..siyess korang kalau tgk die mmg comel betol budak nih baru 2 tahun sebaya ngan anak buah ako Meylandry. kira terubat gak rindu dapat peluk si kecik nih kan..

hah ko nampak je lombut lemah gemalai je minah ni tapi hakikatnya lasak ok..ako bagi iphone ako kat die supaya layan game tapi ..tau lak die application iphone tu slide2..gitu guna jari pun boleh.. mommy die x makan saman hahahahha..
yang paling klakar bila die siap naik duk atas pangku riba ako sambil layan iphone sambil snap gamabar sendiri okey sampai daddy n mommy die ajak balik x mo ok..siap nak ikut ako...bole??hihi comel betul..jatuh cinta jap kat si Dina nih...Rambut die siap simpul tu ala2 rambut orang dewasa hehehe..Oklah ako bagi sikit2 gambar si kecik Dina nih tuk tatapan korang ok..



Huhu tidakkah anda melihat die sebagai kanak2 yang sangat comel..kalau dah besar nanti mesti dalam kategori wanita cantik ok..huhu (cubit pipi skit lah)


P/s : Iman anak Tuan Zaini marah n majuk ngn ako sebab si Dina duk riba ako..marah die ngan ako sebab si dina xlepas ako..(adeii pening pale bila dua orang berebut sorang kalau boleh belah badan ni dah lama..) iman2 jangan majuk yer nanti auntie comel akan bahagikan kasih sayang same kat u both ok...( serba salah lak sebab iman masam je ngn ako,,,,).. 


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!