19 September 2011

Gang openhouse tour

layan kan sajer kerenah kami yer

Ok memandangkan bulan raya belom lagi nak habis,so banyak jemputan yang ako dapat ..dan malangnya juga semua jemputan di pihak ako( orang opis ako) xdapat ako sertai di sebabkan kadang2 ada je masalah yang terpakse ako cancelkan jemputan tu dan ako harap kawan2 opis dato' dan client2 opis ako dapat maafkan ako.kalau badan ni mampu di bahagi dua dah lame dah ako settlekan sume dalam satu masa..
Tapi kalau open house belah si dia,manjang jer ako terluang kan..bole..???erm..memang xadil kan? nak buat cmne sape suh time die jerw free..orang2 itu yang ganggu ako time ako sepatutnya hadir masa pihak opis ako buat makan2 ni kan..

Dengan itu ako hanya membalas kunjungan mane yang patut..di mane yer..Ok bermula dari rumah2 opismate si die ok, rumah puan amy dan seterusnya ruman tuan simon dan seterusnya rumah tuan zul berikutnya rumah encik nizam dan tuan zaini dan insyallah rumah aloya lah plak.

Rumah yang xdapat ako hadiri adalah rumah Dato' Sallehuddin Othman (mintak maaf Dato' x sengaja sebab da hal famili, rumah manager HR ako, rumah Eliza manager CC ako lah...maaf yer bos..dan akan datang tentu sekali open hause opis aku.kat SERI MELAYU.

Seperti biasa lah makanan yang akan ko jumpa di hari raya adalah seperti satey,rendang,soto,bakso sup laksa ,laksam,rojak dan macam2 lagilah kalau ako nak sebut sume memang xlarat lah..kan..ok lah xpe lah jom layan gambar jom.

 Moment bersama bintang kecil...sume nih gang ako lah masa tour openhouse tuh...kenalkan










Bersama si die yang menjadi pujaan hati ...

2 comments:

cik aletheea : said...

si iman kecik pun ade....
alang2 buat je si iman tu jadik anak angkat la comel..hehehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Haha sume anak ni anak Angkat la cik Yai .. Sgt sukar msg2 kuat mjuk cm2 cara nk kn pjuk

Cuba Klik tengok apa jadi!