11 September 2011

Farewell untuk Kenny & Group luncheon Cradlelians..


Ok kali nih Group makan makan kami ke Jalan ampang sebelah Bombay Palace untuk menikmati juadah makan tengahari kami kat sini. Di samping itu sambutan hari jadi bagi JUN/JULAI babies oso untuk August babies..sape lagi kalau bukan ako kan kan...so terasa amat di hargai walau dah lepas tapi masih di rai..thaz yer HR..


Gelap la plak gambau aku ni kan..layan kan sajok k



Dan untuk Boss Kenny yang akan meninggalkan kompeni kitaorg sebab dapat offer lagi baguih yang pasti lepas nih die dah xda kat mesia ko..duk overseas teruih...bye kenny moga u success sokmo di sinun nanti..

So seperti biasa layan makanan dan gambar2 lagi layan..ape lagi..jom...








Permandangan di dalam Restoran ini...

Dan ini Menu makanan aku ok..

Chicken Avocado with Pesto on Toasted Country White    RM21.90
Mango,Lychees & Kaffir Blast    -                                                     RM9.90
Wedges with Sour Cream                                                                   RM9.90
                                                                                                              RM 41.70Chicken


Chicken Avocado with Pesto on Toasted Country White


hampir licin...


Licinnnnnn okey..yumyum...

Wedges with Sour Cream 



kegembiraan kawan2 sejawat ngn ako..


sedi kit description tentang "delicious" 

Delicious
Delicious started as a cosy tearoom in 1 Utama Shopping Centre with just a few items on its menu in 2004. Even though its location was not prominent, news of its delicious wholesome food spread like wildfire through word-of-mouth. Soon, the thriving café was packed to the seams with families and young professionals looking for the comfort of homemade food served up.

Soon, a second outlet sprouted up in Bangsar Village and now there are five Delicious cafes in the Klang Valley with one more opening in Penang at Straits Quay, Sri Tanjung Pinang in May 2011.
Its menu has blossomed into a veritable treasure house of western and local favourites and satisfies the palates of its diners from breakfast till late supper.

Word has it that more Delicious cafes are springing up in the Klang Valley and other parts of Malaysia and Singapore so that more food loving folks will have a taste of Delicious' simply sumptuous dishes.


p/s : bagi ako lah makan kat santini lagi best kot sebab menu die masakan die rasanya hanya orang yang tekak boleh terima je boleh telan..bukan ape masakan die xberapa masak lah..pahtu kurang lah bagi orang yang xmakan sayur mmg xsuai lah sbb juice die pun ada sayur ok..ko mampu telan ke??


  

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!