10 September 2011

BERAYA di Rumah Anggerik Merah


Raya ke empat sakan raya ke Rumah sedara mara yang jauh sinun..ako xda berapa sihat lagi tapi memandangkan ako telah di serang demam raya + food poisoning + batuk+ demam lumpuh..adeii memang seksa siyot...Tapi kalau dah mak ajak berjalan takkan lah ko nak tolak kan? orang tua ajak kenal sedara mara..layan kan saja..bukan ko drive pun..



Sweet couple ever after angah with k.Nor sweet diorang ni suka tengok sebab pakai lah apa2 pun mesti sedondong 2 dondong ...serasi ok..i like...


Angerik merah si owner rumah ni, kawan skoll along ..kitaorang datang menyemak umah die lah..yang bestnya die sediakan sate tuk kitaorang..yang x bestnya ako xda selera nak makan sebab masih sakit dan badan serta perut masih rase siksa...

Malas lah nak taip jom lah layan gambar ek..hukhuk...penat nak taip...nextime kena buat video cam matlutfi90 lah untuk memudahkan penyampaian tapi ako lum sedia tuk bebel depan V lagik..so layan gambar jom









4 comments:

  1. Shantekk la baju Comel yg gray ni... Suke3...

    ReplyDelete
  2. Haha ramai yg suka Kak bju nih.. Ni pun last Cml sempat beli mlm sblum raya. Tu pun Cml amik kt display anak patong.. Sbb saiz ss je tgl 1 ni je

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya dear comel
    lawa la baju =)
    beli mana nih

    ReplyDelete
  4. Dear momoy- slamat hari raya..nak duit raya..heheh

    beli kat carffour jerw tu pun last stok

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews