27 August 2011

# Aktiviti comel # Comel(^^)bubu

Tema baju Raya tahun ni

Ok saja nak share ngn korang tentang tema baju raya aku tahun nih adalah "BIRU" cantik x cantik x???

Memandangkan setiap tahun semua orang akan planning siap2 apa warna yang akn dorang pakai untuk masing2 punya baju raya. dan bagi aku keputusan last minute aku nih di tukar selepas cadangan aku xberapa di persetujui oleh semua pihak (walaupun die tahu aku suka PINK dan die pun xkisah pun tapi nak jugak jaga hati die kan..) sume dah muntah hijau kot asal tgk aku pkai baju jerw mesti warna pink hahahah..lantak lah diorang nak muntah  kan..ako ok je sampai skng..seperti biasa korang kan tau aku suka pink. tapi kali nih kita beralih tune kepada "BLUE" or "BIRU"    So uor chosen blue for this year adalah baby blue or soft blue o biru lembuttt...(kelass ko Jah). 

Ok nak tengok x baju ako tahun nih tema utama di raya pertama...taaadaaaaaa.......


tidakkah ia terlalu comel kan kankan...

P/s : sedih bila setiap kali cari baju raya mesti xda saiz tuk aku..sedih...nak bergaya pun susah sebab baju2 yang ako minat sume bersaiz besar...satu kl aku pusing cari baju dan warna yang ako nak tapi still gak xjumpa..kalau ada  warna saiz lak xda kalau da saiz warna lak xda... kesudahannya hentam jela baju apapun janji ada saiz dan ada warna yang aku nak..so baju kat atas tu adalah baju adalah baju kurung moden aka baju kurung pahang aka tah baju hape tah yang saiznya ngam2 badan ako dan selesa ako pakai "XS" tidakkah aku sangat kesian..


Maaf yer gambar nih di snap pada pukul 4.30 pagi selepas sampai umah setelah berpenat lelah ke carfour mencari saiz baju..muka pun x makeup ape toya makminn jer..btw sume pakaian dan segala persiapan raya ako di sponsor penuh oleh tersayang..hahahah bole??? (untungkan ada orang sayang kita..korang  hado??)



4 comments:

  1. untung badan ada org seponsor... hehe :) cantik sedondon..

    ReplyDelete
  2. sweet- apple - heheh..alhamdllah syukur

    ReplyDelete
  3. bestnya ada org sponsor
    wink wink
    selamat hari raya comel

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews