18 August 2011

Tajuk nak GEMPAK!!!


p/s : bean nih cam hensem lak ako tengok...indah rupa dari khabar lah ni makanya...



Situasi sebenar : Seorang nenek pegi kedai beli ubi, tiba-tiba dilanggar beca lalu mati di tempat kejadian.

Buletin Utama - "Nenek meninggal dunia, pemandu beca dicari."
Harian Metro - "Hangat! Nenek mati dengan ubi di tangan."
Utusan Malaysia - "Nenek mati dilanggar beca satu propaganda pembangkang?"
Harakah - "Kami tiada beca."
Malaysiakini - "Beca langgar lari bukti kerajaan makan rasuah."
Obefiend - "Nenek meleis mati. Aku suka vodka."
Twitter @NajibRazak - "Nenek sanggup mati kerana ubi, menunjukkan ubi 1Malaysia berkualiti dan digemari rakyat!"
Blog Melayu paranoid - "Keraguan sijil halal ubi mungkin punca nenek mati dilanggar beca."
Ibrahim Ali - "Sampai bila kita nak tengok nenek-nenek Melayu mati dilanggar beca akibat ubi orang Cina dan India? Melayu perlu bangun menentang!"
Pancaindera - "Kisah nenek dilanggar beca diabadikan dalam filem terbaru David Teo, Beca Gangster."
Mastika - "Misteri penarik beca: temubual eksklusif dengan hantu ubi."
Samy Vellu - "Beca tak bayar tol dicari."

8 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

mr bean ke tu?

**Bila Comel Jadi Comot** said...

uchi-a'ah hensem kan die cmni??

Uchi kay-f @hmad said...

kacak gile kentang...brat pit pun kalah mcm ni taw!

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam Lulu-Pages.. :)

**Bila Comel Jadi Comot** said...

uchi- tau xpe kan kan..encem

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Lulu Caldina- thaz tau heheheh

.::: Princess MOMOY :::. said...

haha... lawak la
makin lama makin mengarut plak tajuk

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahh tau xpe sengal kan..

Cuba Klik tengok apa jadi!