15 August 2011

Starter Box dari Domino's Pizza breaking fast 12th.

Tajuk xleh blah tapi itu yang ako harus share ngn korang even ako dah updated kat wall FB ako dan citer pun dah basi..komen kat gambar makan ako pun dah masuk puluhan komen kawan2 yang suka menyakat...

Apa yang nak di share kat sini adalah, ako makan sampai lebam sampai nak termuntah ok..gara2 ako terjumpa pamphlet dari Domino's  Pizza yang da edisi terbaru yang mana fofuler ngn gelaran "STARTER BOX" gerek seyh dalam die da 4 meal, Chiken tomyam,drumstic,union ring dan chiken chruchies original.marveles ok..nak tgk gambar die tak??


hah  ini lah starter box ok..banyak portion die stakat ko makan berdua tu mmg lebam lah nak habiskan tapi ako berjaya habiskan ok..sampai muka naik biru..


hah ini lak gambar pizza X-traVaganZa yang ako order kira ni add ON la.. untuk topping ako bantai makan chruchy cruft.. topping sedap yang xsedapnya..flava die kureng da..


Hasil rakusan ...


AT the END both of Box licin berkilat ok...dan yang kurengnya air dapat setin cm xpuas..sbb xmampu nak digest makanan dalam perut ako nih bebetol..makan terlalu banyak sampai nak termuntah.
Kira terlepas hajat sudah nak makan Domino's ok..dan ia berbaloi bila resit yang ako dapat adalah sebanyak gambar resit di bawah..


Mik ko cam makan 3 orang..hahahah..xpe lah janji puas hati lah kan kira mampu berbangga la dengan sape2 yang xpenah lagi merase stater box ni k..

K slamat menjamu slera ok

2 comments:

Ct_hAjAr said...

sedap ker domino kak? i suke pizza hut jer..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

xsedap cm pizza..u tanya aii i prefer pizza dr domino's

Cuba Klik tengok apa jadi!