2 August 2011

Stadium 1st time tgk live bola

Hah...korang lepas citer daging masak tapak kaki,kali nih ako nak citer pasal pengalaman ako tengok live bola sepak dunia. (FIFA WORLD CUP QUALIFIED).

Semangat korang..sampai sanggup..kuo g downtown cari jersey,,,ni sume gara2 kawan kawan ako kan..yela mana taknya ..sungguh2 na g cari sebab dapat subsidi tiket company yang support.miahahahah...sonok lak ako..

Sebenarnya mmg ako xpernah la kan g stadium tgk bola..lagi2 tgk live,korang pun tau kan kalau ako pegi stadium pun tgk badminton WBF..hahahah..yang tu pun ako rasa dah cukup packed ngn ramai manusia la kan..
so detik nih ako akan ceritakan saat2 ketika ako berada dalam situasi kat stadium nih..


Suasana kat sana sangat2 lah yarabbi..ramainya packed nya sakit jiwa raga basikal ako ok..sebab ako xpenah tgk org sebanyak tu..mmg xleh guna "RAMAI" sbb dah taktau apa nak cakap lah..So kita org gerak dalam 5 lebih..sebab nak kena g jemput member ako lak si acik kat kampung baru..dahtu leh plak si acik buat nyayok lupa amik tiket kat umah..mau x hangin..weoll kena lah return umah die tuk collect tix..mongok ko kan acik..so ending kisah tiket..kitaorg budget leh lah drift keta through MAX highway..yela bole lah jugak ako sampai awal dan menikmati suasana aura2 semagat kesukanan tu..wah...bestnyerrr...

Tapi itu poyok2 mimpi ako jela kan.dari kul 6 atas jalan tu sampai 8 suku malam baru lah ako dapat jejak tanah bukit jalil tu kan..mau tak gitu sbb kawan ako si acik buat hal lupa bawak tiket lak..sengal..kawan punya pasal layan jela..Oklah malas nak citer jom ler layan gambo jom..
















0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!