25 August 2011

# Aktiviti comel

SEGMEN JOIN GADIS BLOGGER

Ok saja gedix2 nak join Segmen gadis cun..walaupun ako hanya act ala2 cun ada ako kesah so skang ako berminat ok nak join ini. Antara syarat yang di kenakan xsusah mana pun..korang kat lua sana yang rase diri tu cun boleh join..eh eh..alah yang xbrape cun dan comey pun boleh jer join jom jom pakat2 join..
 cara cara yang sangat mudah klik jerw banner kat bawah



Ok dah link kan banner dan terus tag kepada 3 orang yang kawan terbaik ko..
ako lak suka sayang sangat ini 3 skandal..


tu dia jom pakat join jom





4 comments:

  1. huhu...mekaseyh darling for tagging..nanti ML wat ye :)
    maceyh..
    selamat hari raya!

    ReplyDelete
  2. Ok ML slamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  3. uit. makceh tag momoy
    tak perasan dear sebab berminggu cuti
    nnt momoy buat

    ReplyDelete
  4. aisey dah lepas plak
    tu la cuti berminggu2 lagi

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews