25 August 2011

SEGMEN JOIN GADIS BLOGGER

Ok saja gedix2 nak join Segmen gadis cun..walaupun ako hanya act ala2 cun ada ako kesah so skang ako berminat ok nak join ini. Antara syarat yang di kenakan xsusah mana pun..korang kat lua sana yang rase diri tu cun boleh join..eh eh..alah yang xbrape cun dan comey pun boleh jer join jom jom pakat2 join..
 cara cara yang sangat mudah klik jerw banner kat bawah



Ok dah link kan banner dan terus tag kepada 3 orang yang kawan terbaik ko..
ako lak suka sayang sangat ini 3 skandal..


tu dia jom pakat join jom





4 comments:

miszlullaby said...

huhu...mekaseyh darling for tagging..nanti ML wat ye :)
maceyh..
selamat hari raya!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Ok ML slamat hari raya maaf zahir batin

.::: Princess MOMOY :::. said...

uit. makceh tag momoy
tak perasan dear sebab berminggu cuti
nnt momoy buat

.::: Princess MOMOY :::. said...

aisey dah lepas plak
tu la cuti berminggu2 lagi

Cuba Klik tengok apa jadi!