17 August 2011

Mohd Adam Mikail Adnan

Salam korang..sorry lately ako bizi na duk ulang alik masuk spital la sampai terpakse amik cuti EL dan mohon cuti..nak buat camne trase bertanggungjawab da..yela kan..kasih kakak kat adik kan. Adik ako Dian selamat melahirkan bayi lelaki akhirnya pada hari Selasa bertarikh 16 Ogos jam 4.49PM seberat  3.59kg dan tinggi 51cm. Berkulit kemerah merahan..(stendet lah bayi baru lahir) mata buntang bulat besar..yang penting mata hitam die sgt besar..sangat comel. Jari jari die panjang panjang bujur sirih cam tangan kaki ako lah tuh..(nak gak walau anak buah je pun) rambut lurus dan sangat2 lebat hitam berkilat.


Percaya tak ini budak kicik tarak mau nangis 5 minit skali menguap..amboi amboi kuat betol tido..mau xnya manjang tido jer..bayangkan lah member2 sebelah jiran tertangga kat wad tuh anak2 diorg melalk baik punya duk buat kelas testing vocal..agak2 ko pun boleh giler ko xpun ko akan ketawa sbb macam2 tune tone akan ko dengar hahahah...tapi si Adam nih rileks jerw..bila die terjaga jer terkebil kebil bijik mata mandang orang..pahtu mulut die cam ala2 tengah isap puting..so kitaorang leh agak lah yang die nak menyusu..ofkos lah menyusu dada mak die..dan waktu tu jugak ako akan amik gambar sangat2 comel tau..



Alolo cumilnyer geram ako ko tau...memang first sampai je wad ako beria2 lah duk bettin' ngn mak ngn adik ipar ako yang ako akan rasmi dukung dulu diorang..skali apa nak buat mak ako lagi advance ..tengok2 dah dalam dukungan tokmak die dah..ako cam biasa lah mula keluarkan babygal ako DSLR tuk snap sebanyak mungkin gambar si kenik nih kan..dalam cam2 posisi lah..

Ok tak moh lah conteng kat page nih bebanyak wat lenguh jari jemari ku yang runcing ni jerw..Jom layan gambar jela plak ek..






Sayang ako kat Adam nih dan harus ako berbangga sbb ako yang mencadangkan nama ini alhamdullah adik ako sangat sukakan nama ini..bukan apa maksudnya pun indah je kan..kan..


Ps : Alhamdullillah Allah telah mengurniakan ako anak anak buah yang comel somel kiut miut yang sangat2 ako sayang dan yang penting kanak kanak sangat sukakan ako..

Oooppss sebelum terlupa..adakah "SI TANPA NAMA" itu masih berkeliaran di dalam ruangan ako yang menjemukan ini??hahah harus lah kan..sbb die kan suka bizi badi badi badi mayat die tu kan kek stori mori hidup ako kan..too obvious bila da yang tiba2 dtg meluahkan kata kata kutukan..hahah..Jeles lah kan nak2 ako ni kan glamm dari die miahahah (dalam keadaan yg terlalu bongkak)  xpe nokk slamat menonton n membaca ek..ako dentiasa doakan kesejahteraan ko ok..amin...alhamdullillah...

ok lah chow chincowww.... 

3 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

owh dpt ank sedara baru tue...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

yeah yeah comel x??kan kan kan

Shu Shinju said...

comelnye adam....

Cuba Klik tengok apa jadi!