5 August 2011

Jalan ke Botani seiring taman Warisan Putrajaya.II

Sambungan dari part 1 jalanjalan kat taman botani dan taman warisan ..jom layan dulu..







mak aih mak buyung nih ngeri ako tengok perut die..besar giler..takut ako..memang ako xsentuh perut die sebab ako takut kang pecah ke tercalar ke hape ke..errr...akut ah...


ngan bunda ako lah nih..heheheh bukan main lagi ayu die ekekekek sepanjang hari ako duk ejek mak ako "HANA TAJIMA" sebab die pakai tudung lilit camtu..hehehe kadang2 ako heran xpanas ke??tapi tengok mak pakai cam ok je cumil jerw..sampai mak ako tanya ala2 mujuk manja.."angah xnak blajar pakai tudung ke?mak suka tgk cantik.."hahahah ako buat muka ala2 mata pandang atas sambil bersiul..lalalalalal...nanti eh eh eh...heheheh nanti cumil pakai yer mak tapi once angah pakai angah xnak bukak2 dah ok..










hahah ...camne malas ako nak cerita sume nya tersirat melalui gambar camne cantiknya kawasan botani putrajaya ni kan..memang best ok..ko pun kalau datang tenang jerw sebab angin kat sini bederu sejuk jerw..ala ala..sepoi sepoi xpaham bahasa gitu..


P/s : maaf lah yer kualiti gambar kali nih xseberapa la ek,,sebab guna kamera IP4 jerw sebab kemera ako habis bateri lak adeiii..spoil la...mood den..

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!