5 August 2011

# Aktiviti comel

Jalan ke Botani seiring taman Warisan Putrajaya.

Maaf la yer walau entri nih dah ketinggalan zaman, tapi ada ako kesah kat korang nak update biler2 hahah..tulah kang sejak menjak tah bape banyak menjak nih ako memang bz lah tersangat..adoiyaii..sampai nak uruskan umah ako pun xsempat..(lol bizi sgt ke ko ni mel??)

Tapi tulah kan siang keje malam keje gak. Apa keje?apa2 keje jela yang ako rase ako mampu buat dan sempat buat , contohnya ulang alik ke rumah adik di ampang setiap hari semata2 untuk temankan veliau untuk kemana sahaja veliau mau pegi..yela nokk orang tengah sarat mengandung mengidam die lain macam lak.sebab nak amakn apa yang ako masak,nak kuo pun ngn ako,nak manja pun ngn ako..adeiii abis tu laki die mane nak campak??tah ..ako nek heran..xpe mungkin pembawakan budak so layan kan saja..mesti babyboy yang bakal lahir ke bumi tu teringin nak kat ako kot..

Tulah bagi tidak mengecewakan hajat veliau memandangkan ibunda ako datang untuk teman kan adik ako putri lindungan labu ni nak bersalin xlame lagik,tapi veliau sgt2 lah aktif dan masih mampu berjalan jauh..siap berlari ok..bagi tak menghampakan mereka ako telah janji untuk bawak dorang ke Taman Warisan dan Botani Farm, sebab kat sana ada pesta makan buah..bagi xmenghampakan korang dengan karangan ako yang berjela panjang nih, apa kata korang layan gambar je senang sikit message di sampaikan..



Tu dia mak labu ako ni kan..bukan main memborong lagik kan..adeiii kopak wallet den...



bonda den..


gedix santai kan..





Alamak xdapat la nak upload gambar bebanyak nanti ako  buat yang part 2 la plak ek sbb terlalu banyak la gambarnya ek.ek








No comments:

Post a Comment

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews