13 August 2011

1st time updated thru ip4.

1st time update blog aku ni guna ip4 Gerek seyh.cuma xle blah sbb kecik cinonek..
Yang pasti skng ni ako mampu menaip walaupun sedang baring terlentang hahaha ko bole??
Skng ni jam kat ip4 ako menunjukkan pukul 6.49 am. Bermakna dah subuh. Sbb tadi ako kmas umah sambil tggu Azan subuh, Dan skang ako dah siap solat, nak sambung tido la. Sbb tgahari sok ako nk kena dtg melawat tuty kat hospital ampang. Die deliver baby da today..hopefully sbb die dah Lebih due time..

6 comments:

uMi aishah said...

tuty dah bersalin??? alhamdulilah...kem slm kat tuty n kiss her baby for me k nyah

Ct_hAjAr said...

wah..seronoknyer akak..dah ada 2orang anak buah..ape namanyer plak kali nie akak?

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Umi- blom g Nyah sbb die kna tggu cm bukak lg smpi 4cm baru leh salin.
Bole je nt I tlg kiss tuk u ok

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Ajar- mau xsonok dpt lg ank buah uolls .xtau lg ape name adik nk bg t. Tungguuuu

.::: Princess MOMOY :::. said...

wah... maju setapak lagi ke hadapan
bravo comel

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Momoy- heheh maju tu kalau boleh nak bertapak2 tapi xdapek stakat ni jela

Cuba Klik tengok apa jadi!