5 July 2011

# Aktiviti comel

Shaz wedding @ De' Palma Hotel


Malas nak update panjang2 sebab mmg xsempat nak menaip pun..sebab apa..sejak menjak ako keje nih mmg bizi ko..tahap gaban..sumpah penat giler tapi ako enjoy ngn keje ako nih..

Ok xyah bebel panjang kenduri ako attend nih adalah wedding opismate ako si Shaz sama ngn suami veliau Munir Shah dua2 ini datang dari satu opis so..best r kan dapat bersuamikan satu opis so korang dapat tatap muka laki korang setiap hari (hahahah arap2 xjemu lah ek..)

Ok xnak cakap benda hajatkang kena pijak lak nanti.. Jom layan gambar2 nih jom..



wahhh siyess memang menawan kalbu lah si Shaz ni cumilllllll....


Wahhhghhhh...Ko tengok tu pengantin pompuan wallaweiii memang cantik tahap dewa dewi lah..ako tengok teruja ternganga..huhu sangat sweet ok..Kalau lah korang ada bersama ako di masa majlis tu memang lah kan  korang pun siap teruja ..huhu best siot majlis die..adoiyai..teringinnya nak majlis cam veliau ok..sangat cantik dan sangat2 meriah...woww..xmampu nak kata apa..mula dari persiapan die dewan..hiasan dan lagu muzik iringi sepanjang majlis berlansung sangat sangat membuatkan ako terasa sangat lah lalalalalalalal..nak majlis ako camtu..huhuhu 

Nanti ako ada masa ako cuba cari lah gambar dalam dewan De palma Hotel tempat majlis ni berlansung 


Sempat snap yang ni jerw nak buat camne guna handycam jerw so kualiti gambar kureng sikit huhu..


Jom layan gambar dak2 opismate ako


Ok ini dak zarin manjang cun melecun..manis ayu jerw...jeles ngn die sbb ada mata dan senyuman yang sangat menghairahkan okeh..


Ok yang ni mamat sengal aka mr. nakkal yang suka sangat menyakat ako our IT engineer ..en.Ariff..hah!! gadis kat luar sana sape yang berkenan boleh PM ako ok..status mamat ni masih samar2 hahahah..... mungkin sebab terlalu gojes kot..miahhahaha..


Hah yang ni adalah kakak kesayangan ako dunia akhirat ok..so sila yang kat lua sana jangan nak ngada2 nak jadikan die kakak korang,sebab ako mmg xnak shared die ngn koranmg..die kakak ako sorang jerw ..mrs.Adreena..giler sweet ketawa die cakap die senyum die..korang xtengok live mmg la cakap biasa..xcaya ko tanya kawan ako acik die sendiri slalu ckp akak nih bukan cantik tapi cute..huhuhu..ini lah mentor ako ok..(alamak terpanjang lak ako muji ko kan kak?!hahahah..-konon2 nak suh payung starbuck la nih..siot tul)


Ini lah kak minar wif gene lah sape lagi kalau bukan kawan baik ako selaku penasihat negara bersepadu..ni..hah makcik ni mmg macam mak2 sikit tapi ako suka kawan ngn die walau klamklebut tapi tetap cumil..


Ok skali lagi ako letakkan gambar dorang2 ni sebagai tatapan korang ok..kawan kawan tercinta...


Door gift ni paling sayang dapat tapi lupa lak nak amik huhu...ini kisah kitaorg ber4 jer tau pssstttt....






p/s - Apa apa pun Shaz u memang terbaikkk tercantik dan sangat2 gorgeous..siyess Munir mmg bertuah dapat u..sebab mmg u adalah staff cradle yang paling sweet n photogenic heheheh..
I doakan u bahagia dan jodoh berpanjangan hingga ke anak cucu dan maintain sweet like candy sampai bila2 insyallah...

dan ako nih masih menanti Putra pujaan datang jemput naik kreta kuda..miahahahahah


2 comments:

  1. alamak tertinggal door gift tu ke
    sayangnya...nampak cantik jer
    adehh

    ReplyDelete
  2. hahahah momoy tau xpe tapi xpe..dapat door gift lagi selepas aritu belah laki punya..santek jugak

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews