27 July 2011

# makan makan

Order Daging padrid tapak kaki satuuu..

Ini kisah masa ako kuo g makan ngn dak opimate ako lah kan..xtau lah 2,3 arini bulan ako datang ngn tak brape nak betol..adoiiiyai...lencun lah weiii..xtau lah kali nih die datang ngan penuh onar..perut ako xda bape sihat..huhuhu

Rasa nya dalam tempoh bulan ako datang nih cam ada nak sekeh ngn tumbuk org lah..huhu sape sudi jadi punching bag ako nih..sila datang mengadap...



Ok xnak citer pasal tu lah..biar ako citer pasal tajuk utama ako nih..sumenya tentang makanan..nak tau x??
 tadi g makan member ako mintak lah daging masak merah,kunun2 kuah lebih siap xnak sayur la konon2 nye lah..yang ako lah tergedix lak nak makan bihun goreng ..dan2 je trase nak kunyah bihun goreng..so masa da order tggu punya tggu makanan kitaorg order pun siap lah..skali dapat2 . dari 1st expression ako mmg xda lah ako nak bagi markah bintang ke hape..memandangan kualiti hiasan masakan die xseberapa..Untuk 1st observation tu ako anggap sedaplah sbb konon2 xnak guna pepatah indah kabar dari rupa..(yela mana tau rupa xmenarik tapi rasa die sedap..) skali ko..Arghhhhh...

Skali die suh ako rase kuah die memang sah2 lah xleh blah ok..huhu bukan nak tipu lah kan..ako ni ko tau lah mulut mmg kadang2 insurans x terkaber la kan..terus ako cakap..

"euwww...u lauk u nih ..erm..cam masak guna tapak kaki"!!" tersembol lah segala mak nenek yang kawan ako tengah kemam tadi..hahahahahaahah ( maaf kawan..ako memang cmni kalau dah xsedap tu ako slamber jerw shot...bukan ape kalau tertiba ko cakap sedap..siyess ako mmg xleh trime sebab rase die ..tah xtau nak kata apa rase..siyottt je kalau ako cakap lebih kang bungkus lak kedai makan tuh..mau lak ako di salahkan sebab tutup periuk nasi orang kan?..ok..


berbalik pada citer bihun goreng ako lak..sah2 kompom lah ako nih kan..jahat kan..cam ako cakap lah..same jela rase cam makanan kawan ako tadik...(tapi ako sempat jamah separuh bihun tu..dalam tengah makan tuh hati ako duk membebel cakap bihun die masak memang xsedap lah tapi xberani nak luahkan kat kawan ako sebab die dah lanje ako kan..lagi plak orang tua2 pesan jangan kutuk makanan tu masa kita sedang makan atau rasa die ..takut nanti makanan tu majuk kompom akan xsedap 100x dari asal..bole caya ke??hahahah 

Ok lah malas nak citer panjang2 ni pun dah pnjang lebau ok..fenat nak taip ok..huhuk...

Ok chow...

2 comments:

  1. hihi...sabar yer comel ^^

    adui ... momoy kalau kena bihun kena satu mangkuk besar macam pinggan tambah tu
    sebab makan bihun tak kenyang2
    sedap

    ReplyDelete
  2. momoy-suka bihun ek..ada tempat2 gak kalau nak selera mkn pun ini mmg sumpah xsedap tau

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews