15 July 2011

Kata perangsang buat diri sendiri


Gambar hiasan...semata mata


Kata kata ini di sampai kepada ako oleh seorang kakak yang sangat ako bangga dan sayang..huhu..terbaik ok..pesan2 die nasihat die buatkan ako menjadi seorang yang kuat dan sangat ako xsangka ako telah menjadi seorang yang matang..thaz sis u r so sweet and great honor just only for ya!!!

baca ini dan hayati bersama sama ok..

Comel,
Listen to this very closely with hugs.
If someone treats you badly then they clearly don't respect you, and no relationship can function without respect from both ends. A lack of respect will undoubtedly lead to a lack of loyalty and everyone knows how horrible that could be.

A person being "abused" in some way needs to take a step back and try to look at the situation from an unbiased point of view. Doing that is difficult, but if you really listen to yourself you will know what the right thing to do is. Often people try to ignore their thoughts which are telling them to get the hell out of the relationship.
Don’t Cry.
Be wise.
Think twice.
(((huge hugs)))


Tidakkah ia memberi kesan mendalam kepada setiap orang yang berada dalam situasi ako skng..heheh bagi ako yer..sebab itu jugak ako menjadi seorang wanita yang kuat gigih lagi maju kedepan..(cis dah macam sengal lak statement ako nih..apa yang ke depan.???breast ke dada ke idung ke apa ker??miahahhahah)abaikan ok...hehehh

8 comments:

Violet Grace said...

Hi Comel, anyone also can offer you the same advice. Everyone has sad stories but the most important thing is how we manage to survive and move on. (((hugs))).

.::: Princess MOMOY :::. said...

urm...kalau tengah bersedih/ susah memang kata2 semangat yang penting
even tak dapat membantu tapi at least dapat tenangkan fikiran supaya lebih cool dan berfikir secara waras kan comel

sweet note T_T

**Bila Comel Jadi Comot** said...

violet grace- thaz wif greatful,on the step to fullfill..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

princess-sememangnya itulah yang menjadikan comel menjadi dewasa..

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy baca berkali-kali ayat tu. Sebab baru je break up 2 jam tadi. Haha...
aduhh... sedihnya. x jadi nak kawen
hahaha...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahahah-momoy2 sabar jela..sampai 2 x eh baru paham tau xpe mendalam tuh makna ini statement tau...
sedih kan..same same xmo kawen gak..

nurniyusoff said...

cantiknya blog anda!!
nak jugak cenihhh

**Bila Comel Jadi Comot** said...

nuniyusoff
biasa biasa sajer ..btw thanks ok..
nt dtg lah lagi

Cuba Klik tengok apa jadi!