20 July 2011

Beralih hati kat si Fossil lak

Hehehehe..apa yang berlarih alih nih??erm..apa lagi cam biasa setiap kalai orang bertanyakan hadiah apa yang ako suka adalah tak lain dan x bukan adalah JAM.

heheh adalah yang sangat2 ako gembira bila ako dapat jam baru dari si dia,wah thaz a lot xsangka kan..Tapi kali nih ia tidak lah brand yang biasa ako grab kan..ia merupakan brand terbaru dalam koleksi ako biasa ako punya jam biasa2 familiar brand jer cm GUESS,A/X,CASIO atau SWATCH. inilah koleksi kegemaran ako selama ni stakat nih buat masa nih..tapi Ia berubah kepada lain bila kakak kat opis ako mula racun meracun minda ako,katanya brand ako sebelum nih terlalu common dan ramai yang ada dah siap ada jual yang murah sgt2 senang dapat kat petaling street,bole???erm...

Nak tengok tak jam baru ako..heheheh sila jangan jeles ok..santek ok..


Tu dia..haruslah kan memilih sebaik mungkin dan haruslah beli pilih yang betul2 puas hati ok..so sila jangan feed up bila ako memilih jam..(FYI- jam sajo ok..kalau barang lain baju atau handbag ako x memilih sangat jnji saiz adalah "S' @ "SS" hehehehhe.

dan paling penting fesyen terkini wokeh ekekekek...i like..hehehhe...
Masa memilih tu memang pening tau sebab sume cantik2 ok ako mmg tahap rasa nak rembat sume jam tuh sebab ako terlalu cintakan jam..huhu sangat2 cintakan jam okdan bagi ako kalau x pakai jam atau xda jam memang ako rasa gaya ako time tu cam xlengkap..huhu





Heheh...camne cantik x?memang jam ni,nampak besar tapi ako mmg suka jam2 besar sebab ako memang suka yang besar2 ok..heheheh lengan ako kocik la uoll ..rase cam xpuas lak bila pakai jam kecik cam xnampak la bila pakai jam..huhuhu..wow!!! ako sangat cintakkan patern Fossil ni sangat2 huhu xsia2 kak Adrena.heheheh...so korang pun mesti suka kan..yer yer ako tau korang suka..alah ada yang xsuka..la tuh...ada ako kesah nokk??sah2 lah korang jeles kan..heheheh so next collection ako akan dapatkan lagi Fossil dalam erti kata lain ako nak Fossil ako yang nih berteman..ahahahah bole??kuikui..mesti lah boleh sbb ako yang adakan ekekek.






p/s- Seronok x terhingga bila dapat jam..sebab ako memang cintakan jam... untuk dia thanks ok..!!anyway love it a lot.


dan thankszzXXXXX jugak sbb tahun nih ako dapat hadiah yang bagi ako terlalu bernilai dan sangat berharga ianya sukar dinilaikan dengan wang ringgit..(RM) sangat sangat tersentuh dan sangat sangat happy ok..


Comel cintakan hidup yang singkat nih!!!sangat2 suka..andai DIA nak amik nyawa ni esok pun dah rela sebab apa yang ako hajatkan selama nih tertunai akhirnya.. (^^)peace!!!!

4 comments:

miszlullaby said...

cantiknye jam kamu comel!!! nak pinjam!! XD

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ML-heheheh tenkiu2 kuikui nak pjm boleh nanti jumpa comel bagi test

Deana Nadween said...

amboi2...syok nyeee diee...dpt jam baru...hehehehe


Congrats yank...

btw, im back!! hahahaha...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

Deana-hehehe babe lamenya xtau kabar u...u sihat..
sonok beronok ronok lah harus lah dd jam baru kan ekekekek

Cuba Klik tengok apa jadi!