13 July 2011

2 hari yang sangat mengantuk

Tulah korang nak buat camno..atas permintaan kan..ekekekek..mau xmengantuk..ako tuk 2 hari bercuti nih terpakse bangun pagi pagi buta untuk jadi official photographer kepada kawan2 ako di Sri Garden School dan juga Mega Super Bowl Subang..Fuuhhh..amat memenatkan tapi ako gembira melihat keriangan dan kecerian masing2..ada yang tewas tapi masih mampu tergelak besar bak dapat duit sekepuk kan..

Kehadiran peserta yang xkira usia,membuatkan ako lagi semangat nak mengeshot muka2 diorang yang diorang sendiri xperasan bila ako mula snap gambar memasing..Paling ako suka adalah bila ada anak kepada kawan ako Kak Biha..si cilik ieman balqis suka sangat ngekor ako kemana ako pegi..heheheh cumil betol..sampai mak die naik isau anak die xpenah nak ngan orang tapi ngn ako siap pinpin tangan 24jam..hahahah ako lak jadi isau mane taknya..sume orang ngat anak ako..hahahah...tapi pe ada hal ako seronok sebab dapat jugak ako menghilangkan rindu ako pada meylandy..huhu..meyland mak ngah wendu kamo lah...huhuhu..(anak buah ako kesayangan ako..ibarat anak ako sendirik ok..)..


Time nih ako bersama Hot mama ni memasing sume dahda anak okeh tapi still hot n very energetic ok..i like...nak jadi cam dorang gak nanti2..


Rakan rakan ako yang semestinya diorang time ni memang xleh nak melawa kecuali ako sorang sebab dorang da tournament badminton kekekek..

So sepanjang nih ako sebok lah kan duk shot gambar2 sape2 jer yang duk kuyung kayang depan lense ako kan



Selepas dari hari ini ke esokkan plak ako ke Mega Lanes Super Bowl kat sunway lak kat sana ako bertugas untuk tugas yang sama iaitu mengeshot apa yang mampu ako shot...Best lah tgk kepakaran masing2 membuat balingan bola ke lane kan..mmg lawak sebab ke banyakkan adalah ke LONGKANG LAB..ahahahahah


Ok lah xnak poyo2 banyak cloteh ako nak paparkan gambar2 kenangan sepanjang acara tu..jom layan..


mama hot sedang buat balingan maut...


dak yai yang tengah bek punya buat balingan ..(bukan die tau pun yang ako tgh snap aksi diorang nih)hahahah



Bersama dak yai opismate en zairul..cantik orangnya..hehehmau kenai ka??sila isi form ok...ako leh tolong rekmenkan sbb die masih single monggle ok..

Alamak malas plak nak citer ngn upload panjang memandangkan nak siapkan satu topik ni sampai amik masa 3 hari 3 malam..so ako stop sampai sini jela kot citer pasal 2 hari ako ni ok..


Nextime sambung citer lain plak ok..




  

6 comments:

cik aletheea : said...

hahaha..sempat snap-snap lagik ye...
wah..caya lar eiman nak kat u..
4-5x try goda si eiman tue, x jalan jugak..die reti senyum dari jauh je ;p

.::: Princess MOMOY :::. said...

wow...tak sangka u ni tinggi...
love love love

**Bila Comel Jadi Comot** said...

cik atleethea- heheh yeker..tahlah budak2 kot suka lah ngn kita alah yai cuba pujuk die lame2 mesti die nak tu ekekekek...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

princess-heheheh tggi lah sangat...xda lah biasa2 jer la dear..stakat 166" xda tggi mane pun

.::: Princess MOMOY :::. said...

erkk...tinggi tu
momoy 160 cm jer
haishh...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

momoy2- ada2 jer tau heheheh...abg comel ckp comel still kategori pendek sob sob sob

Cuba Klik tengok apa jadi!