21 June 2011

# Aktiviti comel

Wedding anak Boss


Hah apa lagi lah aktiviti ako kalau bukan sesajer cari aktiviti yang mengedixkan badan ako yang dah makin berlemak ni kalau bukan ke majlis kawan2 terdekat ataupun paling kehormat adalah ke majlis wedding2 kenduri kendara orang ni lah.So antara yang telah ako semakkan majlis itu adalah di kenduri anak pompuan bos ako kat INTEKMA RESORT SHAH ALAM. Wah ko nyah meriah lagi grand..hebat sungguh teruja mak nengok segala persiapan terlalu lah sempurna..segala indah macam kat kayangan gitu..yela sangat kan..ko ni betol2 melebih kan comel..alah ako syok2 nak terujakan pembaca ako..ko apa kesah??ada ako kesah..hahaha so rajin ko kena baca sampai habis lah yer apa yang ako dapat dan buat masa majlis berlansung..




Ako sempat teruja bila tengok ada banyak meja yang berhias cantik..siap ada tempat makan pengantin wah wah cam raja dah plak nengok..dahtu pelamin die biasa2 saja..tapi decoration tu yang buatkan ako suka sangat simple tapi sedap mata mandang..Meja tetamu yang hadir pun di hias secantik rupa buat ako tersipu sipu malu nak duduk ..hahah glabah lak kan??xda kenemengena lansung bukan ko pengantin tu weiii comel so sila jgn pasan..hahahah



sangat jeles dengan ini gadis sebab gigi die susun cantik gigi ako..hahah bertaring sana sini mihahahaha



Malam tu ako hanya mengenakan pakaian masa majlis pertunangan ako miahahahaah...alhamdullah masih muat setelah sekian lame baju tu terperuk dalam almari..mau lipas dah gigit tapi nasib baik ako dah ketuk sume lipas tu pakai penyapu lidi..amik ko..mampos kat situ setan ko mau lak geget2 baju ako kan kan dah mendapat..hahah (gelak setan kekejaman)..Bubu lak cam biasa baju masa kemeja jela ..alah laki ako ni kan bukan reti nak pakai baju mlayu nih melainkan pakai baju melayu ni hanya di hari raya..ermm...lalalalaalal...



Dan buat kali pertama kawan ako si Gene pakai baju kurung..giler seyh..memang cun minah ni berkuruung dah cam mlayu ako tengok..gojes..babe sik baik ako pompuan kalau ako laki dah lama ako ejas...(oppss..nop..nop korang jgn slah paham ok..ako straight dan masih waras...)itu ako kata KALAU ako LELAKI..damn..sik baik bukan..hahahah kalau x xdapat.Zarina cam biasa tetap ngn gaya islamik modennya yang buat ako teruja nak cuba bila hati nih dah mula tergerak hati nak pakai tudung miahahahah bole??

Yang lain ako xnak komen sebab buat lawak malam sabtu..boleh lak tanpa jnji apa2 separuh dari kami staff2 cradle ni g pakai baju warna pink..sedangkan tema wedding malam tu kuning & krim...hahahahah siyess xleh bawak majlis mencacatkan permandangan..tapi kan nak buat cmne dah sah2 kami pencinta PINK...(YeahHHHH hiDUP PINK!!!!!)

Makanan sangat sangat la sedappppppp..rasa nak jilat jari kelinking miahahahah..


Udang die yang terbaik...sedapppppnyaerrrrrr...


Hah bab pengantin xyah citer mmg cun lah kan..i like suka sangat2 santek ko cm pari2 dah plak..liplap sana sini..terkebil2 ako nengok pengantin punya perhiasan makeup baju dan segalanya...damn...jelesss....bila nak cantik cmtu nih...huhu

Oklah malas plak nak bebel panjang2 kang lama-lama ako makin meraban sudah..baik ako benti kat sini..jnji apa yag sebenar ako nak citer dah sampai maksud dan makna ok uoll..mak nak gerak dulu lah mak fenat lah taip panjang2 macam lah korang ikut apa yang ako post slame nih..hahah

ok salam cowwwchinnnchowww...

2 comments:

  1. gigi atas jer tsusun.. gigi kat bawah bterabur gak.. hihihihi

    ReplyDelete
  2. hahahaha alah uoll xpe jnji santek bila senyum

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews