9 June 2011

# Aktiviti comel

tough nyer



uiks...apa yang tough nyer..itu lah ako pun x berapa kepastiannya pun...

Takda lah pasal apa pun ..just to mention apa keje ako skng..bole???

ako skng keje xdalah bizi mana pun nak2 belah pagi kan sbb bos ako pun jarang masuk opis pagi..so bila bos xda ko rileks lah sikit...tapi kalau die ada ...alamak xketahuan lah arah ako..kelam klebut lah ako di buatnya ada lah yang die nak tanya nak tau nak kompom..so sume tu memerlukan jawapan yang pasti jangan buatkan die nak tanya ko soklan yang berlanjutan dari satu topik asas asal ok..dan pastikan ia adalah releven ok..

task keje ako gak nampak je cm simple tapi sebenarnya tough gak..sebab ako mula jadi tempat tumpuan bila ada je yang nak booking bos ako nih..wah ko..time tu lah ako gelabah..nak slot in kat mana patut takut cross date ngn benda /hal lain.Bos ako lah die mana nak kisah yang die nak ako buat adalah pastikan sume berjalan lancar dan xda sebarang masalah ..bole???

Skang ni ako masih dalam tempoh pembelajaran mana taknya bukan senang ok nak jadi pekerja yang mampu di percayai sume orang terutamanya bos ko ok..sebab apa2 bos ko yang akan moderate ko punya perfomance..which mean ia akan mendatangkan feedback baik atau tidak pada settiap task yang ko siapkan..ia bagi ako adalah sukar memandangkan ako dalah baru lagi dalam bidang ni ..sah2 jauh terpesong dari apa yang ako belajar daru unibesiti kan..tapi alhamdullah ako sayangkan keje ako skang

Apa yang tough tentang keje ako adalah..ko akan di kejar bos ko 24/7..hahaah bole???hentam jela belajar tuk avoid ok..sbb ako mmg sah2 jaga die..tapi alhamdullah ako suka kan kak Adreena die mmg sweet dan sgt2 bersifat keibuan dan charater seorang kakak yang sgt baik..die lah yang banyak mengajar ako tentang apa yang patut dan tidak ako buat. tough lain bagi ako adalah ako terpakse rempuh jammed tiap2 pagi dan petang semata mata tuk datang opis..walau waktu keeje ako xdalah terlalu terikat ngn undang undang..punchcard pun xda..
tough ako yang lain adalah ako tengah n masih blur lagi keje 2 yang dorang passing kat ako,tapi dalam masa yang sama ako tengah study la apa yang perlu ako tau..

Sepanjang ako keje nih mmg jarang lah masa di habiskan dekat umah mau2 pun balik umah just tuk rehatkan badan..dah jadi cam otel pun ada umah ako skng..dahtu skng ako mula bergiat aktif ngn badminton main sana sini..non stop mngalahkan atlit sukan negara..hahahah hentam jela nyah..nak keluarkan peluh bila lagi..duk opis ni asik duduk je kang gomuk lak ako kang..hahhaha

Selain pada tu..erm..blom masa ako nak citer tggu lah nanti2 kang ako citer lah..hahahah..

K lah sampai sini jela nanti ako borak lagi lah ok..da...

2 comments:

  1. wah..mcm tough giler sbb u 0 knowledge kat situ...btw, keep on girl.
    gud luck ya

    ReplyDelete
  2. cik aletheea- huhu tau xpe..susah gak pada mulanya tapi i still mencuba n thx 4 da wished!!

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews