1 June 2011

# Aktiviti comel

Sesi berjemur la plak



On lunch tyme,si gene beria memujuk ako supaya turun ke pesisir pantai untuk bergambar sambil menikmati suasana panas terik dan ombak2 laut yang duk bersepai tebarkan jejak..

Ouuuhh..damn..giler panas tau nak nak skang musim panas summer tyme katakan..Tapi ako n gene ada  kesah..kami nih dari golongan berkulit terang sikit dari gelap nih xda hal..lagi pun ako suka kulit ako bertukar gelap kemerahan nampak seksi uoll..So suasana pantai time tu memang best berangin dan sangat menenangkan..Memang xramai orang lah kan sbb time nih tengah ari buta ok sape nak duk berjemur bawah matahari pelik melainkan mat/minah salleh nih dan ako includin si gene yang sah2 kami xkisah kulit gelap







Ok sebenarnya banyak lagi gambar2 ok,cuma aku ni dah malas nak upload huhu so masukkan yang mana sempat ..yang selebihnya dalam fb ako lah..Erm..Tapi siyess ako ctau korang,kalau korang bergambar elok sebenarnya di dalam cuaca panas nih hasil pengcahayaan jugak bagus nak2 kemera kita yang xbrapa nak canggih sgt kan


Apa pun ako puas hati suka sangat2 bergambar cmnisenyum n senyum..paling best buat2 muka miik2 muka kompom korang akan rasa seronok cm ako skang lah..

2 comments:

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews