2 June 2011

Retro Nite di malam itu

Ok Aktiviti untuk malam hari adalah dinner yang berlansung bertemakan retro.Ok korang siyes memang meriah sume xnak kalah ok..sume pakai liplapliplap..santek uoll..ako ngan kawan2 dah mula bersiap dlam kul5ptg ko..hah awal kan??bukan apa siap kan si gene lah sebok nak ako tolong die gulung rambut kan, so malam tu bergaya sakan lah weoll...miahahahah

malam tuh majlis bermula pada pukul 8 malam di mulai dengan sambutan dahirin dan hadiran ...wow..giler gojes kalau ko tengok

 Cradle Retro Disco Gala Dinner at HibiscusThe night when you can turn back the hands of time.  Let’s head back to the disco era of 60’s, 70’s and 80’s.  This Gala dinner will be featuring our freshies performance, fun party games, and special lucky draw prizes of the range between RM200 to RM1,800 for each and everyone.
(The prizes depends on how lucky you are).
You’ll get to vote for whom do you think looks best in retro disco fashion from micro, mini to maxi dresses.  J
Learn and practice to dance to boogie-woogie music with your family and this is the time to relive the disco era or perhaps experience them for the first time.

Jom layan gambar sepanjang event berlansung jom...










sakan nokk mereka dan ako bergaya kan...dan lagi gmbar2 ako sepnjang mjlis berlansung


ngan dak achik..kadawaleiyy


dak Zarine


wif Kogee


my sweet  ever after kak Reen


our lawyer Azlan


our accountant Gene


Kapitan represent k.sha


Bro Rais..best Male dresses


Gojes Julie


Mr. Blue Hairie


Pinjam rambut dak achik jap


wif storm lady

dan malam itu kami bergumbira tari menari selebam boleh..











Seronok seyh...Enjoy sampai midnite lepas enjoy kami kuo lak lepak kat mamak..makan lagi hah apa lagi ko gomuk la ako nt..

6 comments:

Snowy Aurora said...

jeles okehhh..nak2 my shayang duk tayang dada!! hahahahahha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

snowy syayang u tu tayang dado jo tapi dado die untuk u jerw ok..

Snowy Aurora said...

hohoho i like that!!...shumeee ai punyeeee!!! kahkahkha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

snowy dear..hahahah memang u punya sorang jo..xda sharing2 wif others ok

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantiknya make up dan dress comel...
waa...jeles nyer ngan org yang pandai make up nih

Katak Puru boleh dimakan???"
Perhatian Semua Photographer Amatur dan Profesional | ENPC’11"

**Bila Comel Jadi Comot** said...

momoy- huhu biasa jela xda yang menarik pun sebab apa yang comel harapkan malam tu xjadi..patut rambut i nak blonde kan pahtu buat curl xsempat sbb bz sgt..baju lak i nak pakai polka dot toe tapi xjumpa huhuhu...
btw..thx momoy

Cuba Klik tengok apa jadi!