12 June 2011

FrendlY badminton wif abg botak team


Perlawanan berlansung semalam, suasana kat dewan memang lah semeriah biasa..wah ko terkejut ako nengok team yang bakal team kami hadap adalah geng botak..uiks ganas lak nama team tu..dan..mereka adalah team dari batu caves..atau india team..wah..1 st time ni kitaorang buat frendli ngn team india ,selalunya team cina lah..hah tengok SATU MALAYSIA tu...semua nak main boleh janji adaminat ok.


hah tengok lah bubu ngn si dak wan apa yang diorang duk bincang xtau lah nak kata bincang pasal startegik sah2 dah lost awal2 si dak wan ni..mungkin darah gemuruh ko..xpun mdie xserasi ngn acik lah ..erm cian skali kalah lak 1 st game kitaorg walau hakikatnya kami anggap 1st opened bole makan..erm...xpe lah yer cuba lagi..


Seperti biasa haruslah ako berpose kalau alang2 dah bawa DSLR kan..ekekek dan xlupa jam swatch ako ok..ni bukan G-shock ok..ini SWATCH pemberian En.Rizal kpda ako..heheheh thaz bos...

So kat bawah ni adalah susun atur para pemain alhamdllah lah our team menang okeh..


0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!