16 June 2011

# Aktiviti comel # makan makan

Di belanja STABLE STEAK HOUSE

Ok korang kali nih aktiviti makan makan kita akan ke "STABLE STEAK HOUSE" atas pujukkan dan keracunan kawan2 ako..layankan saja..Kedai ni terletak kat dalam Kg. Baru ..kalau ada yang xkenal atau xtau kg baru tu..mmg ako xtau nak kata apa lah kan..sabar jela..huhu...

ho yerr..korang nk tau peta gi sane ek? alaa dekat dengan flat-flat menghala ke LRT kampung baru tu lerr..

jalan raja alang ke hape namanya..im not sure..aku ni memang tau jalan, tapi nama jalannya aku tak ingat..bukak time malam je tau..ko datang siang memang takde laaa..


so apa yang kami order adalah seperti berikut lah ek..


Spaghetti bolognese  RM9.80


Chiken Chop RM16.90


bread & butter (free)


Rojak buah campur RM4.00( ini ako punya..almaklum lah diet kan huhahahah)


minuman ako xingat harga lupa survay da..hahahah

Apa apa pun makanan kat sini so so jela xda lah menarik mana cuma kalau dari segi lain mungkin enviroment die kot,sebab suasana die agak romantik lah sbb ala2 candle lite dinner dahtu ala ala lampu malap2 jela..erm..cmtu lah lebih kurang..so bagi sape2 yang agak2 nak makan ala ala romantika tu boleh lah datang sini bawak awek,tunang atau mini korang kat sini....tempat pun sunyi x crowded sangat ngn masyarakat kan..tenang aman damai..sebab konsep yang di terapkan dalam kedai nih adalah berkonsep country koboi..kuda...sume peralatan cam ada dalam filem koboi la ...

So nanti cuba lah singgah ek..harga boleh tahan lah..ala skali skala makan mewah kan..pe salahnya.heheh...

4 comments:

  1. woaaaa..chicken chop lagik.

    ReplyDelete
  2. hahaah manjang makan yang camni sbb comel ni makan memilih hahahah

    ReplyDelete
  3. stable steak house western mmg best !

    ReplyDelete
  4. Btol tu Fadhil. kalau kena cara masaknya jugak

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews