21 June 2011

Chop N steak kg Baru


So destinasi makan makan kita kali ini adalah masih lagi di kampung baru ok..cuma cara masakan dan cara layanan yang dapat berikan perbezaan antara tempat ako makan sebelum ni dengan sini (chop N steak)


gambar curik yang telah di amik curik oleh kawan ako yang tongong lagi mongok..si achik n manis..sebelum makanan sampai..time ni kitaorang memang layan lah sebab masa makan kat sini serve diorang mmg laju..lagi2 banyak laki jambu yang layan n amik order...kuikui (oikk comel sila ingat laki ko..jangan mengatal sangat lah kan)


So makanan yang ako makan untuk malam itu adalah Chiken Chop Combo set.dalam die ada udang, co-slow,bun,ayam/dagimg (tapi ako gantikan  dua2 ayam sebab ako xmakan daging)


Ini kawan ako punya beef grill combo




With the additional coslow




Makan berselera memandangkan bukan ako yang bayar ok..segalanya di tanggung halal oleh kawan baik ako..si achik dan kaka..hahah thaz babe korang memang kawan baik ako lah yang susah payah membazirkan duit ko pada kawan ko yang xgemok2 nih kan..hahahha


Permandangan sekarang kat Chop N Steak..menarik dari dulu


Sebelum ako blah mau gak ako bergambar kan..( sila abaikan apa yang ako pakai xkena ngan apa yang ako pikul belakang bahu nih.Yela ako keje bawa laptop kan so xkan ako nak tinggal dalam keta mau keta ako kena pecah tuk kedua kali..so nak x nak pikul jela kan..


Bagi yang xtau nak ke sini ini alamat dan map yang sempat ako google..


Nama kedai ni Chop N Steak yang terletak di No 16,Jalan Daud, Kampung Baru.

So jemput lah ek..bagi ako sudi bagi 41/2 bintang memandangkan service diorang terbaik dan harga lagi murah dari Stable Steak House..dan sangat sedap..kenapa 41/2 jer??lol..ako punya suka lah..kang bagi 5 bintang bangga lebih lak taukey kedai tuh dahtu dah mula xnak renovate lagi bagi canggih..so pandai2 lah die nak andaikan ** yang ako da bagi kan..

Chow la dulu..

4 comments:

miszlullaby said...

macam sodap yang kawan comel makan tu.nyum2.

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheeh..yang kawan comel tu mmg sedap ML tinggal comel ni bukan pengemar daging huhu

Snowy Aurora said...

dah lama x makan kat c2...dodulu selalu gak le...u were rite amat berbeza shakali tptnye skang..makin lip lap lip lap.....

zarynn said...

snowy-jom lah turun lepak achik belanja kita makan nak x??

Cuba Klik tengok apa jadi!