27 June 2011

Comel main futsal..biar betik


Tengok jela aksi diorang ni mmg power kan..ako??huh..hampeh..

Hah da baca kan entry title kali ni  "Comel main futsal..biar betik" betol la..xkan ako nak menipu ...siyes ni lah pertama kali nya selepas 8 tahun ako berhenti juin futsal.sebab 8 tahun yang lepas tu lah pertama dan terakhir bagi ako main kejar bola sebijik menggunakan kaki..huh...ngeri...

Kenapa ngeri??sebab masa kat kat U dulu,konon2 budak2 u ajak ako juin lah men futsal tajaan MILO kat Bt.Kawan penang time tu..Ako memang sah2 lah xminat nak men kejar2 ni..kan abih sume guyang guyang..guyang kepala guyang guyang..(dalam nada menyanyi..lalalala).dahtu ako konon nk jaga hati kawan+gedix nk mengedix(ala stendet lah time tu budak2 baru nak up...)hahahah skali ko amik mendapat kan..hah mau taknya yang opened lawan kitaorg tu kan..sah2 mmg lah perempuan tulen..banggg..tapi yang xbrapa nak tulin tu die punya attitute lerw..giler ganas..rambut masing masing dahla tobek..(botak)..badan siap ada ketul2 lagi..huhuhu..

Posisi ako masa tu konon2 sebagai striker la kan..hahah..ganas x??muka cam ako ni layak ke jadi striker..hah ko sesaje kan kawan2 ako mengenakan ako..Ko tau  jela posisi ni manjang jadi kawalan ketat pihak lawan,,dah nama game ni bola sepak..so duk sepak menyepak tu skali ko,,,aduhssss!!!!Arrrghhhh....kaki ako..huhuhu...perempuan jadian tu sepak kaki ako..skali ko terkepak la ko..jamtu jugak ako kuo padang dah xnak masuk da...takut+sakit....huhuhu..kenangan tu ako simpan ndan masih ingat sampai skang..

dan pertama kalinya untuk tahun ini ako juin dak2 opis ako bersukan..sukan kali ini adalah futsal..hahah...malas citer banyak lah kan..memang ako dah xnak main tapi kak adreena yang kiutmiut nih duk gigih gak maksa ako cuba..padahal die xtau yang ako ni penah cedera sebab main sukan nih,...dah ako kata "tak nak kak!!!!"kakak tu xnak dengar ako bebel la..rayuan ako apatah lagi yang die tau tarik ako masuk gelangang dan akhirnya ko berentap lah konon2..so camne jom layan gambar ako yang tengah poyo2 usha bola je dari jauh..miahahahah..


Hahahahah..nak tergelak je ako nengok gambar ako ni hah tah biler masa lah si kak adrena ni cilok..boleh minta subsidi nih,,sebab amik gambar curik..miahahah..(apolah yang enkaw duk kejar tu comel..)hannncuss,,,




2 comments:

Ct_hAjAr said...

terbaeeekkkk!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

huhu tang mano baik tu nyah huhuhu

Cuba Klik tengok apa jadi!