15 May 2011

SUKANEKA ADFIM

Acara berlansung pada sabtu tepat jam 7.30 pagi dan2 dah kena kumpul kat stadium BSN bangi.memang ngantuk gile lemau ok..sbb malam sebelum tu da berjaga semalaman melayan kerenah permintaan org mintak bawak berjalan..nak x nak layankan saja...

Pada acara sukan kali ini,acara yang melibatakan 15 kontigen yang terdiri dari group2 bank,fund,finance dan seanggkatan dengannya.antara acara yang di pertandingkan adalah ...


  • perbarisan
  • monorail
  • senandung malam
  • leftenan adnan
  • tarik tali
  • terompah gergasi
  • bawa belon dengan badan  
Yang ako masuk adalah perbarisan as a mascot dan bawa belon dgn badan..hahhaah..tapi cam sengal jer ok bukan apa ,ako ni kalau sukaneka ni xbrape lah..lagi pun xleh belah tgk team lawan punya cheerlady diorang punya gedix tahap babin ko tau..naik semak palo ako nengok diorang..mengong ok..over giler..kalau badan santek nak goyang sane sini lompat sane sini ok gak nih lomak setimbung..muka xyah citer mihahahahaha ako tgh kutuk ni weh...so sila sedar ok..

nak tgk x gambar ako as a mascot..


Percaya x yang ako cakap orang dalam sarung robot tu adalah ako..hahahha..sengal plak ako nengok gambar ako nih..















p/s : hahahah walau xmenang satu pun acara yang kami sertai tapi yang best adalah kesengalan bersama kawan2 hahaah...

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!