16 May 2011

Makan steamboat lagi

Wah...kuat betol lah makan skang huhu ..mau idaknya sebab sejak menjak ako keje nih mmg kuat betol makan ok..nek lebam gak lah bila pikir mkn manjang cmni bila nak kurus nih..coiii..

petang hari minggu semalam tertiba si die dan dan ajer ajak ako g melantak kat Yuen Steamboat.Alah sebelum nih ako dah pegi dah tapi masa new year awal tahun tu.Kira dah 5 bulan lah ako dah x makan steamboat sebab tu lah die beria ajak ako makan katanya nak belanja..apa da hal org dah nak payung ko tadah jela mulut kan..

kitaorg pegi bertiga bersama si kacak bain dari penyokong setia ALSENGAL kan ekekekk..So xyah borak2 bebel2 o coret2 panjang layan gambar lagi bagus ok..


 heheh ini adalah menu pilihan ku lauk lauk ku..sedap yoppp












Ok camne apa komen korang..nampak selera x kat makanan2 nih?? hah kan ako dah cakap mmg sedap wooo...layan..


skang harga kat Yuen dah naik dulu RM22.40 jer bagi dewasa RM9 bagi kanak2.tapi sekarang sudah naik lah itu harga RM25.00 kanak2 RM10. tapi ok lah berbaloi2 sbb makan sampai lebam ok..

Kos keseluruhan adalah

2 comments:

cik aletheea : said...

awal bulan depan mau pergi yuen jugak lar...............jeles....sedapnye!!!

**Bila Comel Jadi Comot** said...

ok cik aletheea- sila datang dan makan sediakan perut yang kosong makan puas2 ok

Cuba Klik tengok apa jadi!