8 May 2011

# Aktiviti comel

kawat di pagi ahad

Hah korang,ada ke patut kan ahad2 pun kena keje,tapi bukan keje yang stresskan badan ini keje menyihatkan lah jugak,mana taknya pagi ahad semalam ako terpakse dan di minta untuk menghadirkan diri ke sesi latihan kawat bagi acara sukan ADFIM nanti di bangi.


xsempat nak snap gambar banyak2 sbb malas hahah


Latihan berlansung di car park loading bay opis ako jerw..ramai betol yang datang kerana ini melibatkan ahli keluarga so kira ramai lah yang bawa anak bini laki2 masing2 uwarggghhh ako jer yg bolom kawen nih so xda dapek lah nak bawa2 nih,nak2 bubu bukan suka nak join acara2 cmni hahahah...sabar jela..


Tulah jenuh kawan2 ako ejek ako sbb kena keje pada hujung minggu sedangkan org lain hari minggu diorang duk umah lepak umah tido puas2 kat umah hahahah....lantak lah weii...masa latihan kawad tu mmg lawak lah sebab bukan apa yg nak train kawat ni ,bukannya budak2 tapi anak2 tapi makpak org yang dah belaki bini masing lah tah ingat ke tak lagi komand2 zaman skoll dulu,nasib baik ako ni adalah jugak basic kawat memandangkan dulu ako pernah join rekrut tuk askar wataniah selama 2 tahun..heheheh (dengan bangga dan takburnya..hahahahah)


So latihan berakhir pada petangnya...tapi belom lagi tamat sesi bergerak trus ke ampang menjemput adik ku dan melepak selebam mungkin..So tunggu lah post berikut yek..

2 comments:

  1. Salam kunjungan... keep on bloging.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  2. zuwairi- wokeh thax.ok2 nt comel dtg ok

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews