23 May 2011

# Aktiviti comel # Comel(^^)bubu

Kasut baru die


Petang ahad kami melangkah kaki ke town hanya menggunakan public transport ok..tren LRT.dari bukit jalil terus ke bandaraya untuk ke pertama kompleks..

Masuk kedai Racket World dan Etakoh dalam 2 jam setengah baru jadi beli..ok stendet ok my bubu is a fussy men..betol particular person ok..get messy kalau hangout n shooping with him..but i m happy coz boleh buat him happy to when i was with him together cari kasut hahhaah

eventually on the last part masa nak cross jalan tertiba moto mat rempit telah melanggar siku n tangan ako belah kanan..sakit mmg sakit,,da g kinik ,,sik baik doktor cakap cedera ringan sbb just get lebam dan sengal2 pada tulang saja..(sik baik ok..kalau x ako xdapat men badminton da lepas nih) so apa lagi gantung raket ok..miahahahahah...


So ako happy bila bubu happy it enough lah bagi ako..


So yang ako dapat tau malam tu bubu tido peluk kasut baru..damn..dan dan ako pun xnak di peluk die gara2 kasut baru hokeyy keji kejam ok..(xkesah lah lame2 mesti dtg gak peluk ako sbb ako mampu suamkan kesejukkan die miahahahaah...(sambil buat gaya ala2 pompuan gatai atau kata lain kucing betina nak mengawan ok..)


hahah ini lah kasut idaman bubu,at last dapat jugak kan ..kira tercapai hajat dielah,,,sememangnya ako tau kasut ni bukan lah senarai item yg ada dalam wishlist die tapi untuk ketika dan saat ini die ,bagi ako adalah sangat penting untuk ada kasut baru memandangkan kasut suka die yang sebelum nih mmg da rabak kan uoll

p/s : Ok dear hope u happy ngn pemberian i yang x seberapa nih ok...I love you soo much dear..more n more  a lottt...

2 comments:

  1. alalalal somell nye.. utk bubu die le tuh..maklum la bubu die sokmo kan men badminton..huhuhu

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews