17 May 2011

Happy Birthday Sayang yg ke 28 Part 1

 Wah..xsangka tarikh yang di nanti akhirnya tiba jua..kuikui..apa lagi yang paling mengembirakan ako serta bubu bila saat hari penting baginya tiba..Camne korang suka x ngan kad yang ako beli nih..(oik kali nih beli lah nak buat sendirik memang xsempat la wei..) ako sememangnya poyo2 bizi ok..

 Mana ako dapat kad nih..hah adalah malas nak kecoh nanti korang mesti g cari sama cam ako..so xmau lah same2 ni kan..xsuka xsuka xsuka ok..merata ako pusing bandar cari kad ok..kesudahannya thaz tu "times"

 Cantik x kad ako ni??korang suka x??bubu suka tak??heheh..bubu gelak sebab die xpenah dapat kad birthday sepanjang semeter ok..hahahah betol korang nampak jerw kecik bila di lipat..cuba bukak..hah panjang siot...dan bubu sukakannya..hehehe
 susah payah ok ako carikan kad nih bukan apa segalanyanya adalah mengenai bubu ako ni kan,sume tentang die cam biasa lah bubu seorang yang particular dan too fussy for me huhuhu damn sarcastic...tapi ako tetap syg dan terima die seadanya..
Tapi yang pasti ako amat menyayangi die lebih dari apa yang die tau atau rasa..
SELAMAT HARI JADI SAYANG!!!
AYANG SAYANG U DUNIA AKHIRAT!!!
DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK U!!

0 comments:

Cuba Klik tengok apa jadi!