23 May 2011

# Aktiviti comel # Comel(^^)bubu

Happy birthday Sayang Part 2



Untuk 2 part of stori nih, ako nak share skali lagi how da way ako celebrate birthday bubu..hahah kalau korang baca jalan cerita nih,agak2 korang terharu x??

Ok acara bermula bila saat, bubu ada demand ngn ako masa 1st nite i celeb birthday die..die da argue pasal candle...ok kalau xpaham LILIN ..Erm..apa lah bubu nih dah tua2 mau jugak lilin kan..xpe sebab sayang punya pasal ako turutkan jua..miahahahah...tapi ini die memang xtau lah sebab ako buat sume ni secara pelan pean dan senyap senyap

Alamak so keesokkan harinya ako beria datang opis pakai cantik2 dan paling penting carikan kek bersama lilin la uoll...2 batang lilin besar 8 btang lilin kecik..


hah ni lah kek yang ako susah payah ngan si acik tempah hokey...nama kek nih "CHOCOLATE BLACK FOREST CREAMY"



Masa nih korang patut tgk air muka bubu ..mana taknya seramai ramai org dalam dewan tu yang xkenal apatah lagi yang kenal kitaorang join nyanyi lagu birthday kat die..merah padam muka die,malu malu kambeng ok..tapi i like tgk die malu2 sangat2 comey huhuhu..love him so much ok..


Antara kawan yang masih tertinggal untuk potongan kek terakhir se;lepas sambutan..tina n sweety lengloi..oso dun 4get me lol..


Time ni bubu sangat short ala2 terkejut monkey gitu sebabnya ako buat surprise untuk die...yela mana taknya kan ramai giler masa tuh orang nyanyi ramai ramai untuk die...Ako buat sume ni untuk gembirakan die semata mata ok..

dan apa yang bubu dapat untuk hadiah harijadi die adalah...
;
;
;
;
;
;
;
;
;


itu die Asic Gel shoes double gel ok...nak memilih untuk ini amik masa dalam 2 jam lebih ok..gara2 punca saiz yang xda..huhuhu tapi at the end..dapat gak..


p/s :
Dearest my lovely bubu hubby ku sayang,,,takde yang paling membahagiakan selain dapat membahagiakan u ok..ayang sayang u ayang selalu rindu u,takda lelaki lain yang ayang sayang dan paling rindu..ianya hanyalah u..So ngat sedikit sambutan yang xseberapa nih ayang harap bubu enjoy dan terhibur ok.

Smoga hari hari mendatang dalam hidup u,hajat u,impian sume menjadi nyata dan insyallah termakbul ok..yang penting u kena tau dan yakin "AYANG SAYANG BUBU JER"ok!!!muah muah muah


3 comments:

  1. happy birthday gak buat bubu ko nyah...sile simpan alamat ai hoccay supaya x ketinggalan nk dtg korg kawen :)

    ReplyDelete
  2. umi-ok nyah thx tuk wished tu n insyallah mane leh ilang simpan ketat2 dalam bra ok

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Si peminjam Hati Tinggalkan Tapak

Popular

Total Pageviews